Monday, March 7, 2011

TERIMAKASIH pada semua yang telah MEMILIKI "BACA"....

Bagi mereka yang berminat ..dimana jua anda berada..sila hubungi wakil kami! Hubungi saya pun ok gak..0197177007



7 comments:

nizam said...

sudah memiliki 'BACA' tp nak memiliki satu lagi sbb wife saya cakap kena beli satu lagi tak nak berebut baca 'BACA' lagi dengan saya

Noor Azahar Mokhtar said...

hi..hi..hi..tu diaaaa! TQVM...semoga BACA banyak membantu anda yang memilikinya!

Anonymous said...

menarik...pemangkin semangat anak muda utk berjaya

emmanieza said...

nak juga lah buku ni..nak kasi husband jg as gift anniversary bln 4 ni...tp,husband balik dr outstation (skg bertugas d timor leste) bln 5..

Ameer Syarifuden said...

Best buku baca ini..ia banyak membantu saya dalam perniagaan saya..rugi tak miliki dan mengenali rapat Abg Azahar

cf-ipm said...

terima kasih Encik Noor Azahar Mokhtar, terima kasih kepada rakan-rakan yang telah memperkenalkan buku BACA! buku ini sangat membantu dalam kehidupan harian, Encik Noor Azahar teruskan menulis, kami akan terus menyokong anda.

yna hermosa said...

HEBAT!!!! penulisan yang bersahaja...tapi memberi impak yang sangat luar biasa... nampak simple...tapi sangat memberi kesan yang sangat hebat... penulis sangat tekad dengan perjuangan nya...saya sangat-sangat kagum dengan semangat juang beliau... rasa seakan melalui jalan yang sama..nak berjaya, tapi macam-macam cabaran.. tapi yang pastinya saya ingin berjaya seperti beliau...tahniah!!!!