Saturday, September 13, 2014

"THE SECRET Of 216"


SALAM PERSAHABATAN...

PASTI ada di antara anda yang tertanya-tanya... APAKAH sebenarnya "The SECRET Of 216" ni?
HEBAT sangat ker "The SECRET of 216" ni?

MEMANG SANGAT HEBAT!

Seringkali saya didatangi oleh ramai mereka diluar sana terutama yang bekerja 'MAKAN GAJI'... sering mengeluh dengan apa yang mereka lalui dalam rutin kehidupan mereka! Memang tidak dapat dinafikan dengan keadaan ekonomi sekarang ni dan juga Kos sara hidup yang semakin tinggi terutama mereka yang tinggal dibandar serta belenggu hutang yang semakin mencengkam kehidupan ramai orang kita! Keadaan KEWANGAN yang semakin TIDAK STABIL...SIMPANAN yang cukup membimbangkan ...TEKANAN KERJA yang cukup membebankan serta MASA yang cukup TERHAD untuk mereka yang tercinta!

Saya juga PERNAH lalui apa yang mungkin sedang anda lalui ini... selama 15 tahun bekerja makan gaji..saya seringkali MENGELUH! Walaupun berstatus sebagai PENGURUS BANK selam 15 tahun! TEKANAN KERJA...MASA yang terhad serta keadaan KEWANGAN yang tidak stabil..kita sma jerrr...

ALHAMDULILLAH... saya aplikasikan "The SECRET Of 216" dalam usaha saya untuk BERUBAH!

"MIRACLE become REALITY if you BELIEVE!"

Setelah TIGA(3) BULAN saya FOKUS dan BELAJAR serta KUASAI "The SECRET Of 216"...saya buat satu keputusan yang cukup hebat iaitu MELETAK JAWATAN dari DUNIA KERJAYA 'makan gaji' yang selama 15 tahun saya jadikan punca utama pendapatan saya!

ALHAMDULILLAH rupanya diam tak diam SUDAH 8 TAHUN saya tinggalkan DUNIA KORPORAT PERBANKAN dan terus mengaplikasikan "The SECRET Of 216" sehingga hari ini dan apa yang PALING HEBAT adalah KINI saya BERKONGSI "The SECRET Of 216" dengan lebih RAMAI insan seperti saya diluar sana yang SERIUS juga ingin BERUBAH! RAMAI juga Anak Didik saya yang telah BERJAYA dan sama-sama menikmati KEHIDUPAN yang jauh lebih hebat dari sebelumnya!

MUNGKIN anda masih belum kenali saya..TETAPI jika anda BERMINAT untuk mengetahui lebih lanjut tentang kehebatan "The SECRET of 216" dan memang anda SERIUS ingin DIBIMBING untuk BERUBAH dan memerlukan MENTOR-MENTOR yang HEBAT MEMBIMBING anda..hubungi Anak Didik saya yang memperkenalkan BLOG ini pada anda ATAU SMS saya(0197177007) TYPE "Saya BERMINAT untuk mengetahui dengan LEBIH LANJUT "The SECRET Of 216".

"SUCCESS ONLY for those who NEVER QUIT PURSUING their DREAM of SUCCESS"





41 comments:

Jandau Gagau said...

salam perkenalan dan salam perpaduan. pertama tama saya ingin mengucapkan berbanyak banyak terima kasih kepada Tuan Azahar atas panduan RAHSIA 216. Tiada insan yang akan memgongsikan TIPS secara percuma yang mana memberikan impak besar dalam hidup saya. perubahan berlaku dari segi komitment dan potensi penjagaan kewangan yang bijak telah saya pelajari dari seorang JUTAWAN. Terima kasih sekali lagi.

razi basiran said...

The secret of 216 sangat2 berkesan dan terbaik ... byk memberi perubahan yg luar biasa... sangat bertuah dapat menjadi salah seorang anak didik en azahar.. terima kasih byk atas tunjuk ajar dan tips yg sangat2 hebat.. nak tahu ape itu THE SECRET OF 216?

RAZI - Muar johor
0197540771

Anonymous said...

The secret of 216 buat sy sedar yang makan gaji tidak bawak saya pergi jauh. Alhamdulillah sekarang saya boleh nampak ape yg saya inginkan dan jalan keluar dr tekanan hidup saya. Buku yang banyak memberi inspirasi supaya saya berubah. Terima kasih sekali lagi!
Annisa

Anonymous said...

assalamualaikum dan salam sejahtera..tiada apa yang dapat di ungkapkan terbukti the secret of 216 bejaya mengubah 360darjah..tiada insan yang sanggup berkongsi ilmu dengan percuma..buku BACA juga banyak membantu sebagai pemberi semangat saya.terima kasih

Nurbayah melaka
017-6524192@017-3538092

jijah store said...

sangat bertuah rsa nya dpt mempelajari rahsia kejayaan melalui secret 216 & buku baca yg membawa inspirasi yg amat besar dlm diri sy sdr.. tq prince azahar..

Eja Mohammad
Tawau Sabah
0168327728

Anonymous said...

Alhamdulillah... perubahan demi perubahan yg saya miliki.. berkat ilmu 216 dari tuan azahar.. yg tak pernah putus asa memberi bimbingan kpd saya.. insyaallah ilmu 216 ini akan di sebarkan supaya ramai lg diluar sana menambah baik kehidupan yer...tq very much sifu!!

Zura^hamdan
melaka
0169806927

Bert Rashid said...

Asslamualikum dan slm sjhtra,sy bert rashid berasal dari KK SABAH dan juga merupakan slh seorg ank didik EN AZAHAR MOKHTAR,seorng insan luar biasa mmpu menggilap potensi diri seseorg...THE SECRET OF 216 membantu sy menaiktarafkn kehidupan dan cra bfkir dri yg biasa2 brfkir mnjadi insan yg luar biasa...kepada para sahabat yg juga serius nak berubah demi family dan ingin mmbntu upgrade value org lain mari kita brsama2 aplikasikn THE SECRET OF 216 dlm kehidupan kita innsha Allah ianya pasti berhasil seiring dngan keikhlasan...
Special tanx to my mentor PP AZAHAR MOKHTAR..
Pm for more details-0195344702

Anonymous said...

Assalamualaikum n selamat sejahtera..terima kasih kepada sifu master EN. AZAHAR MOKHTAR kerana telah menurunkan ilmu THE SECRET OF 216 yang mana satu ilmu yang di kongsikan kpd semua org yg benar2 utk mengubah gaya hidup dari yg biasa 2 kepada luar biasa, yang dlu keja mkan gaji, tpi skrang bekerja sendiri..sungguh mudah utk di aplikasikan di dlm kehidupan seharian...syukur alhamdulillah kerana saya telah di pertemukan RAHSIA KEHIDUPAN SEBENAR dan berjaya memiliki KEBEBASAN KEWANGAN..thanx sifu..

MALAYSIA SUDAH MERDEKA TETAPI MERDEKAkah ANDA?

(Ank didik EN.AZAHAR MOKHTAR)
Norkamaron mohamad yusak
Nilai
0192674083 (whatsap)

Suzaina@Cici said...

Alhamdulillah..stiap kejayaan ada permulaan.Jarang ada orang2 berjaya d luar sna yg nak sma2 bntu org lain utk sma2 berjaya.tp inilah kehebatan secret of 216 yg dikongsi oleh insan hebat En Azahar yang bnyak mmbuka mata dn minda sya..mgkin bagi yg tidak mengetahuinya.ada bnyak perkara yg tidak mustahil utk kita capai d dunia ni.tp x smua inginkan perubahan..bagi mereka yg srius nk brubah.ada caranya..pertama skali kena ada keinginan nk tau.dan gerakkan hati anda utk menimba ilmu bersma rakan2 lain yg sudah berjaya..

Suzaina
Sabah 0147437831 wsapp/wechat

Syukri Syuk said...

"Jika anda mahu sesuatu yang tidak pernah anda miliki, anda perlu buat sesuatu yang tidak pernah anda lakukan". Terima Kasih EN. AZAHAR atas satu lagi perkongsian ilmu 'The Secret 216'. Terima kasih kerana dengan ILMU EN. AZAHAR, hasilnya LUARBIASA HEBAT!! Kini sudah lebih 5 tahun menjadi anak didik EN. AZAHAR. TQ & Terus tunjuk ajar ku "SIFU" -0125699957-

Anonymous said...

Alhamdulillah. Terima kasih kepada en azahar kerana berkongsi idea mengenai "secret of 216". Memang sangat mudah untuk diaplikasikan, sangat berkesan n bermanfaat terutama dari segi pembangunan ekonomi dan diri. Saya akan gunakan sebaik mungkin apa yg disampaikan tuan.. saya memang perlukan bimbingam dari tuan..

Mohammad Afandi
0127759767

Anonymous said...

Saya sangat bertua kerana mendapat bimbingan dri encik azahar saya merupakan ank didik beliau.beilau tidak sombong dan sentiasa ada untukmemberi ilmu.secret 216 telah mengubah hidip saya 360 darjah.saya sudah mempunyai time freedom and money freedom.jutaan terima kasih lepada mentor saya.untuk mengetahui lebih lanjut pm saya.atiqah 0105759203

Anonymous said...

Assalam, salam 1 Malaysia. Bukan sekadar angka 216 tapi ada yang tersurat dan tersirat, terima kasih tuan Azhar kerana menjadikan saya salah seorang anak didik tuan, ilmu dikongsi percuma dapat mengubah kehidupan 360°

Anonymous said...

Assalamualaikum n salam 1 Malaysia..
Terima kasih kerana tuan kongsikan The secret of 216 kepada sy,walaupun Tuan telah jauh berjaya dan bergelar jutawan tapi Tuan tetap sanggup kongsikan RAHSIA kejayaan Tuan kepada sy tanpa mendapat apa2 bayaran.. Ilmu Tuan sangat berguna kepada sy sehinggakan sy pandai menguruskan kewangan dan berjaya keluar dari masalah kewangan dan bebanan hutang yg banyak.
Semoga Tuan dapat tolong lebih ramai org untuk berjaya bersama Tuan.

Ejan.Pekan,Pahang.
019-9656152

Anonymous said...

Assalam, Salam 1 Malaysia.Bukan sekadar angka 216 tapi ada yang tersurat dan tersirat, terima kasih tuan Noor Azhar kerana sudi mengambil saya sebagai anak didik tuan, ilmu dikongsi percuma dan mampu mengubah kehidupan 360 ° luarbiasa...anda di luar sana ingin tahu...boleh kongsi bersama ..Jom..
NOORAINNIE ABDULLAH
0168351710-KOTA KINABALU.

Anonymous said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera..saya rasa sangat bersyukur kerana peluang yang saya terima sekarang telah mengubah hidup saya yang dulunya hanya bergantung pada gaji yang akan terima pada setiap hujung bulan..THE SECRET OF 216 sangat berguna untuk bekalan dan juga panduan untuk berjaya bagi mengharungi taraf hidup yang makin meningkat ini...terima kasih EN AZAHAR kerana berkongsi rahsia dah kejayaan anda..jika anda juga seperti saya..setiap hujung bulan awal2 pagi menanti depan bank utk bayar hutang..tidak salah sekiranya anda membuka peluang utk diri anda sdri utk mengubah kehidupan utk menjadi yang LUAR BIASA..terima ENAZAHAR atas bimbingan dan tunjuk ajar...SECRET OF 216 is soooo awesome!..jum kita sama2 UBAH!!
Saya sedia membantu anda utk sama2 berjaya


atiqah-penang 0194154383

Anonymous said...

Terima kasih En Azahar atas penemuan saya dengan en azahar pada tahun 2011 di mana telah bersabar mengajar saya akan secret 216 tnp henti shingga sy juga berhenti kerja dlm masa setahun. Dan kini sedar tak sedar sudah 2 thn 4 bln tdk bkerja dgn mengaplikasikan "SECRET of 216".

Kini pejam celik mata sudah 3 tahun 4 bulan menjadi ANAK DIDIK En Azahar!

Orang Ipoh dan Penang boleh sgt roger2 kitorg jika nak tahu ttg "SECRET of 216" ini. Terbaikkk lahhh

RaO
016-517 8837

Anonymous said...

Salam sejahtera dan salam 1 Malaysia...sy rasa bersyukur dan berbangga kerana berjumpa peluang yg sgt hebat dpt mengubah hidup sy.kini sy salah seorang ank didik tuan yg dapat mengubah hidup sy dari biasa ke luar biasa, ilmu yg dikongsikan percuma dpt mengubahankan kehidupan sy 360°.JOM kongsi ilmu bersama-sama...
Ammara-Penang
01126435169

.terima kasih EN Noor Azahar kerana
kongsikan 'The Secret of 216' pada sy..

pichitra ching said...

Salam sejahtera dan salam 1Malaysia.Pertama kali sya ingin mengucapkan jutawan terima kasih kepada EN AZAHAR kerana sudi berkongsi rahsia dam kejayaan beliau kepada sya yg hanya insan biasa2.
The secret of 216 menyedarkan sya bahawa hanya mkn gaji sahaja tidak bawa sy lbih jauh.Buku ini sangat mudah untuk diaplikasikan di dalam kehidupan seharian.
kepada kwn2 diluar sna,jom sama2 kita berubah!!
Tq

chitra,penang
0174624189

Anonymous said...

assalam semua...smemangnye tak dnafikan stiap liku khidupan yg trjadi de hikmah n rhsia dsebaliknye...slh satu rhsia itu adlah RAHSIA 216....khidupan kte mmerlukan sdikit bimbingan tuk trus brjaya n bjaya..so tggu apa lagi???rebutlah pluang tuk mngetahui rhsia tersebut...PERCUMA...TQ atas tnjuk ajar tuan kpada sy..


AKMA - SEGAMAT
0127516143

Saedatul Remy Saedatul Remy said...

Assalammualaikum...salam sejahtera..
Alhamdulillah syukur kehadrat ilahi kerana ditemukan dengan mentor yang hebat Tuan Azahar kerana sudi ambil saya sebagai anak didik beliau...
Dengan 'Secret Of 216' telah banyak mengubah keluarga saya...sekali lagi terima kasih tidak terhingga kepada Sifu Tuan Azahar...

Remy Kluang Johor..
013-7358082/012-7472040

Saedatul Remy Saedatul Remy said...

Assalammualaikum...salam sejahtera..
Alhamdulillah syukur kehadrat ilahi kerana ditemukan dengan mentor yang hebat Tuan Azahar kerana sudi ambil saya sebagai anak didik beliau...
Dengan 'Secret Of 216' telah banyak mengubah keluarga saya...sekali lagi terima kasih tidak terhingga kepada Sifu Tuan Azahar...

Remy Kluang Johor..
013-7358082/012-7472040

Anonymous said...

Salam berkenalan....amat lah bersyukur dgn afanya secret of 216 yg mampu menambahbaikan status kewangan yg lebih stabil.....terima kasih kpd En.Azahar dgn perkongsian dan didikan yg tak pernah berbelah bagi.......


Lee - Kulim,Kedah
019-5743646

hariz hatta said...

Assalamualaikum...
The secret of 216..Alhamdulillah En Azahar kerana berkongsi ilmu dgn saya ...saya salah seorang anak didik beliau, selama setahun setengah sy bersama2 beliau dan mentor2 hebatt yg lain, kami fahamkn,amalkn, seteruskan lakukan dn mnjadikan '216' adalh sbagai skill untuk kami berjaya..berjaya...berjaya dn.terus berjaya bersama2.'jika anda berminat dn teringin untuk berubah dn berjaya..jom pm saya...


Yann from kluang johor
Call @ wassap saya
0187842316

azlinah m.y said...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
Alhamdulillah syukur yg x trhingga dpt mnjadi anak didik En.Azahar & mentor2 yg lain...rasa rugi x brjumpa mereka dari dahulu lgi...bersama mereka ilmu x pernah putus tambah2 lagi dgn "The Secret of 216" semakin ke arah 'financial freedom' jika terus dipraktikkan...Bagi anda di luar sana yg masih trcari2 mentor anda & serius ingin kami bantu.. kami sbgai anak didik beliau sudi utk brkongsi rahsia & ilmu ttg kehebatan " The Secret of 216".. Titik prmulaan hanya di hujung jari anda...sila pm sy..

Azlinah from Sandakan Sabah
call @ watsapp
+60109442785

Anonymous said...

Assalamualaikum w.b.t

Terima kasih kpd mentor yg tdk asing lagi , en.azhar dan en.amzari serta mentor lain kerana telah beri saya satu lembaran hidup baharu dari sudut mendidik cara pemikiran ke arah yg lain , luar dri kebiasaan sbg seorg yg makan gaji...

Bagi anda yg mahu berubah utk mengubah karier dan taraf ekonomi maka disinilah ruang yg tepat dan ketahui dgn lebih lanjut d the secret of 216....

Terima kasih semua

MG... 014-356 4706

Anonymous said...

Salam semua..

Alhamdulillah dengan tunjuk ajar en.Azahar, kehidupan saya semakin berjaya..

Secret 216 yg telah diajar oleh en.azahar telah banyak membantu sahabat2 saya SERIUS untuk berubah dan berjaya dalam perniagaan ini.. BETUL2 secret yg power

RUGI KALAU X BELAJAR.. In syaa allah akan membantu kepada mereka yg INGINKN PERUBAHAN daripada segi ekonomi diri mahupun jatidiri

DR MUHAMMAD HELMY
MELAKA
013-6854309

Anonymous said...

Assalammualaikum dan salam sejahtera...

Terlebih dahulu sy mngucapkan jutaan terima kasi kepada mentor sy En.azahar yg membimbing sy daripada Zero, seorang yg tidak tahu apa2 brkenaan biz..almaklum semasa medical student tidak didedahkn tntg prniagaan...

Secret 2-1-6 bnyk mngubah saya dr seorang doktor yg Gila locum beralih kpd perniagaan sendiri..,dan diajar tentang pengurusan kewangan yg membolehkn sy ada simpanan dan tidak perlu berhutang lagi untuk mendapatkn sesuatu...

Ilmu yg sy dapat sy smpaikn kepada anak didik yg lain yg nk mrubah kepada kehidupan yang lebih baik disamping masih bekerja...

Anda tidak perlu sempurna untuk bermula,tp bermula untuk sempurna...Yang penting keinginan kita untuk berubah dan beri yang terbaik kpd family...
ALHAMDULILLAH berkat perniagaan ni ayah saya yg sudha berusia serta isteri saya tidak perlu bekerja lagi...

Bagi anda yg perlukan perubahan disamping perbaiki kewangan, Secret 2-1-6 adalah jawapannya...Anda yg menjadi penentu hidup anda..

Terima kasih sekali lagi...

DR Nor Saiful bin Abdullah
Pasir Gudang, Johor
012-7335729

Anonymous said...

Assalamualaikum semua..saya adalah antara anak didik En Azhar dan juga peminat buku baca..Terima kasih tidak terhingga pada mentor saya En Azhar yang membimbing says hingga ke saat ini...saya sangat teruja apabila dapat belajar secara personal daripada En Azhar tentang secret of 216..Serra saya berkongsi dengan semua orang yang mahukan penambahbaikan dalam hidup mereka...hari ini saya dapat membantu keluarga says,sahabat saya serta pesakit2 saya untuk kualiti hidup yang lebih baik..alhamdulillah atas ilmu yang hebat ini..hari ini saya mampu tersenyum melihat kebahagiaan orang sekeliling saya...SN Iwana Rehabilitation Departmen HSAJB 01119590208

knight premier said...

Assalammualaikum..
Salam sejahtera..
Segala puji bagi Allah pencipta sekaliana alam & buat junjungan kite Nabi Muhamad S.A.W..
Jutaan terima kasih didahulukan kpd mentor sy En Azahar..
Secara umumnya sy ingin memberitahu Secret 216 merupakan 1 sistem yg sgt hebat..
Bg mereka yg ingin berniaga pd sy sistem 216 ini sgt2 mbantu dr sudut mcm mana utk mempunyai cash flow yg sgt +ve..
In shaa Allah..
Akhir kata dr sy..skali lg ucapan TQ yg xterhingga sbb En Azahar xpnh jemu utk mbantu sy..Alhamdulillah 3 thn tanpa punch kad & tanpa stress keje memberikan sy pngalaman utk memahami betapa indahnya dunia perniagaan..
Wassalam..
Firdous Ahmad Subri
0127007616
0127003454

Aicha Salinri said...

Salam 1Malaysia....
Alhamdulillah...dah setahun saya tinggalkan 'makan gaji' kerana berpeluang belajar 'Secret 216' ini. Terima Kasih En Azahar sbb sudi berkongsi ILMU hebat ini & membimbing saya sampai hari ini. 'Secret 216' telah merubah 'minda makan gaji' ke 'Minda Jutawan' & akhirnya telah membantu saya menjalani kehidupan yg lebih hebat. Anda juga mampu 'mengubah'nya jika ada KEINGINAN....jgn malu utk bertanya...
Aicha (ex Senior Computer Programmer)
Kota Kinabalu
0138755088 (sms@wassap)

Dizz Didie said...

Assalam pada semua pembaca blog BACA..
saya amat terpukau dgn kehebatan insan ini.. yg dulunya hya seorg manager bank.. tapi hari ini berjaya melahirkan ramai insan hebat dalam industry yg ramai lagi inssan2 mempelekehkan..
Saya jua adalah salah seorg ANAK DIDIK penulis BUKU BACA ini..
Ilmu yg dicurahkan amat berbeza dgn ilmu perniagaan yg lain.. setiap inci pengalamannya saya jadikan jambatan utk saya lalui jua ke destinasi yg sama..
Ramai org2 kaya dan berjaya dluar sana.. yg mgkin sgt berkira tuk berkongsi kejayaan mrk.. tapi hari ini insan hebat penulis BUKU BACA ini x serik2 berkongsi ilmu2 kejayaan.. kini ilmu yg dkongsikan lg ialah "THE SECRET OF 216".. ILMU yg anda tidak akan dapat d luar sana..
KEJAYAAN SAYA TERLAKAR APABILA SAYA MEMPUNYAI BUKU "BACA" DAN MEMPELAJARI SERTA MENGUASAI "THE SECRET OF 216"..
TERIMA KASIH INSAN HEBAT YG SANGAT LUAR BIASA... PRINCE AZAHAR BIN MOKHTAR... u r d great person...

ikhlas dr saya,
DIDIE - 0128208299..

Anonymous said...

Tqvm kepada mentor2 hebat y x berhenti2 mendidik sya....from zero until now....ilmu anda sangat2 bharga bagi sya...THE SECRET OF 216 memberi impak besar dalam hidup sya...walaupun pada awal perjalanan sya agak rumit tapi dengan berkat restu family membuatkan sya bdiri tegak di landasan sekarang...NO MORE TURNING BACK
anem_mia ( Pembantu Tadbir )
muar, Johor
012-7321935

Bibie Kesuma90 said...

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera...Terlebih Dahulu Sy Bersyukur Kepada Allah Kerana Menemukan Sy Dengan Peluang Kejayaan Yang Luar Biase Serta Mentor2 Yg Sgt2 Hebat...."THE SECRET OF 216" Memang Ternyata Memberikan IMPAK Yang Besar Kepada Diri Sy....Dengan ILMU Yg Diberi Sy Dapat Mempelajari Dan Menguasai Diri Sy Ke Arah Kejayaan...Sy Jugak Dapat Merubah Diri Sy Sebanyak 360º.......Memang Sgt Terbaik....Sy Begitu Bangge Menjadi Anak Didik Beliau....Sy Jugak Berbesar Hati Utk Berkongsi Ilmu Kejayaan Kepada Semua Yg Serius Ingin Tahu...Boleh Contact Sy Di No 017-7666492 ( BIE MUAR ).....TQVM
Jika Kite Sentiasa Berfikiran Positif,,,
Insyallah Pasti Di Akhiri Dengan Positif....
MORAL NYA NAK @ TAK NAK JER...

Yusuf Selamit said...

Assalamualaikum dan salam sejahterah...saya mohd yusuf bin selamit,seriously tertarik dengan ilmu yg ada dengan "the secret 2 1 6 ini...selama saya menceburi bidang kerjaya ini, saya merasa sedikit demi sedikit perubahan ketara dengan diri saya..sesuatu yg menakjubkan..fikiran berubah dari dulunya negatif dan sekarang fully positif..Alhamdulillah, kerana Allah menemukan saya The secret 2 1 6 ini..

Yusuf-0148618498..

Ahmad Rashwan said...

Assalamualaikum en azahar, terima kasih atas tunjuk ajar dan ilmu yg diberikan..
Secret 216 dh sy amalkan dan hasilnya dah mengubah kehidupan sy..
Sebelum ni,hidup sy sbg seorang DOKTOR sangat tertekan dan tak bahagia, selepas sy amalkan alhamdulillah hidup sy lbh bahagia skrg..
Terima kasih sekali lagi...

DR RASHWAN

aizad zakuan said...

Salam semua..

Alhamdulillah dengan tunjuk ajar en.Azahar, kehidupan saya semakin berjaya..

Secret 216 yg telah diajar oleh en.azahar telah banyak membantu sahabat2 saya SERIUS untuk berubah dan berjaya dalam perniagaan ini.. BETUL2 secret yg power

RUGI KALAU X BELAJAR.. In syaa allah akan membantu kepada mereka yg INGINKN PERUBAHAN daripada segi ekonomi diri mahupun jati diri..

Aizad(kl)
011-15697327

Anonymous said...

Terima kasih en azahar kerana sudi mendidik saya untuk menjadi lebih berjaya dengan rahsia 216..sememang nya ia dapat mengubah kita dari biasa2 kepada luar biasa..
sahril
(0137066576)

hendry ndy said...

Saya hendry berasal dari SABAH tenom bekerja di penjara kluang johor.
Saya mengucapkan trima kasih tidak terhingga kepada En azahar yaitu mentor saya.
THE SECRET OF 216 membuat saya sedar dan membuka minda saya kenapa saya perlu buat dan berjaya dalam hidup ini.
Terima kasih sekali lagi kepada En azahar kerana menjadi saya salah seorang anak didik En azahar, ilmu dikongsi percuma dapat mengubah kehidupan 360º

( Anak didik PP azahar )
0146923390 - hendry
Kluang johor.

Anonymous said...

Salam kepada semua pembaca...

Alhamdulillah, rs amat bersyukur kerana sblm ini tlh berpeluang duduk semeja & mendgr ttg The Secret of 216 dr en Azahar sendiri.

The Secret of 216 tlh byk merubah cara pemikiran sy. Drpd seorg yg selesa dlm dunia makan gaji kpd dunia perniagaan. Rahsia hebat ini tlh menambah baik kehidupan sy wlupun masih bekerja. Sy diajar cara meningkatkan ekonomi diri & pengurusan kewangan.

Dlm kehidupan yg semakin mencabar ini...The Secret of 216 adalah senjata sy. Insya Allah akan cuba bantu mereka yg lain yg inginkan perubahan.

Miss Inn
Bank Asst Mgr, KL
012-210 9486

IBU HAYATI said...

Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI















Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI