Thursday, September 10, 2015

Seminar Workshop Anjakan Minda Jutawan di Muar,Johor

Seminar yang dinanti-nantikan kita akan diadakan di Muar,Johor! Syabas pada mereka yang telah berjaya mendapatkan tiket yang mulanya HANYA dibuka untuk 100 peserta sahaja TETAPI atas sebab permintaan di luar jangkaan 160 tiket terjual!FULL HOUSE!

Seminar yang akan mengajar kita BAGAIMANA kita BELAJAR untuk memaksimumkan KUASA MINDA kita agar kita mampu melakukan satu ANJAKAN PARADIGMA dalam menambahbaik cara PEMIKIRAN dan juga kehidupan kita seharian!

Seminar yang berlangsung dari pukul 9.00 pagi hingga 6.00 petang ini PASTI memberi impak yang SANGAT POSITIF bagi mereka yang SERIUS INGIN BERUBAH dan BELAJAR BAGAIMANA untuk teruskan kehidupan samada dari segi KERJAYA ataupun PERNIAGAAN disaat keadaan EKONOMI yang tidak menentu ni!

Disaat kita asyik mengeluh kecewa dan susah...ramai di luar sana yang masih bersungguh-sungguh mencipta KEJAYAAN demi KEJAYAAN!

JUMPA ANDA SEMUA pada 12/09/2015!

107 comments:

Said Muhammad Imran said...

Terbaik la seminar ni. . Rasa seronok sangat kerana d beri peluang utk g seminar ni. . Bagaimana org bjaya boleh share dgn kita mcm mana dia bjaya. . Perggh. . Rugi gilerr kalau x g. . X sabar laa nak g sabtu ni. . see yaa. . 👍👍👍

Nur Atika Nasuffi said...

Wahh!!tak sabar saya nak pergi seminar ni..selalu saya dengar je kehebatan seminar en azahar ni,tapi xdapat join pon..Kali ni ada rezeki join...yeah!!

-Nur Atika-

Noor Azahar Mokhtar said...

PASTI BERBALOI!

mutiara_hidup said...
This comment has been removed by the author.
mutiara_hidup said...

seminar yang sangat mengujakan diri ini.... everyone has been talking about it... so i'm going yeahhh!!! bukan senang nak ubah minda kita ke arah yg lebih efektif so jom la cari ilme yang berharga dan sgt exclusive ini dari org yg sangat hebat seperti en azahar... so buka minda dan jpm serap segala ilmu yang tak mungkin kita dapat di mana2... yeahhh lets rock it!!!

-izyan munyanti-

Saedatul Remy Saedatul Remy said...

Alhamdulillah....dapat jugak pergi seminar yg hebat ini!!! Tak sabar tunggu hari yg dinantikan pada sabtu ini...selalu hanye dengar tentang kehebatan seminar ini sahaja...kali ini dapat jugak pergi untuk menimba ilmu dengan orang yg hebat!!! Tidak lokek berkongsi ilmu & tip2 kejayaan beliau...Terima kasih Allah kerana diberi peluang ini....

Remy Kluang...0137358082..

Saedatul Remy Saedatul Remy said...

Alhamdulillah....dapat jugak pergi seminar yg hebat ini!!! Tak sabar tunggu hari yg dinantikan pada sabtu ini...selalu hanye dengar tentang kehebatan seminar ini sahaja...kali ini dapat jugak pergi untuk menimba ilmu dengan orang yg hebat!!! Tidak lokek berkongsi ilmu & tip2 kejayaan beliau...Terima kasih Allah kerana diberi peluang ini....

Remy Kluang...0137358082..

Harwant Randhawa said...

I am so excited the time has finally come for this workshop that I've been eagerly awaiting for! Very lucky to have got a ticket before they were sold out in just one day! I'm now ready to walk this path to success with the ammunition I'm about to gain from this fantastic workshop where I'll be getting personalized training by a Great Mentor/Trainer Mr Azahar himself! See u on Saturday:)

Dr Harwant Singh
Muar,Johor.

bonelink said...

wow. finally im goin to WAMJ. naseb baek ada tiket. slama ni dgr orang cerita jew. pasti gempak muar nnt. terbaek dari en azahar! tk sabar!

bonelink said...

wow. finally im goin to WAMJ. naseb baek ada tiket. slama ni dgr orang cerita jew. pasti gempak muar nnt. terbaek dari en azahar! tk sabar!

bonelink said...

wow. finally im goin to WAMJ. naseb baek ada tiket. slama ni dgr orang cerita jew. pasti gempak muar nnt. terbaek dari en azahar! tk sabar!

nur lynn said...

alhamdulillah,sy salah seorg yg dpt menyertai seminar yg sgt2 hebat2 ini, peluang yg dtg bkn selalu, seminar dikatakn dpt mengubah pemikiran kita,debaran menanti 12hb2015,
tq en azahar turun muar untk kongsi ilmu yg sgt2 hebat

-nur hazlinnie-

Azran Tugiran said...

Kawan2 yang dah attend selalu sebut tentang kehebatan seminar ini. Bila dapat tahu pada bulan lepas yang seminar ini akan diadakan pd 12 september ni, sy terus daftar tanpa perlu nak fikir 2 kali. Alhamdulillah, syukur bila dapat tahu saya antara peserta yang tersenarai untuk attend seminar kali ni dari kalangan ribuan yang turut berharap. Seminar yg terbaik bertambah HOT bila dikendalikan oleh speaker yg awesome; En Azahar. Nak berjaya, kena berguru dengan orang yang telah berjaya. WAMJ dan En. AZAHAR... mu tunggu aku datang

Zuhairi Hamzah said...

excitednye nak g workshop ni! pasti berbaloi-baloi!

Zuhairi Hamzah said...

excitednye nak g workshop ni! pasti berbaloi-baloi!

Mohd Azlan Mohamed said...

Dah tengok hasilnya depan mata. Kawan yang dah attend seminar ni berubah 360 degree. Beliau sentiasa determined dlm ape jua perkara yg dia buat. Dan lagi terkejut bila there's always something good at the end of his day..looks kinda miracle but its a logical..this saturday, im on it, coz i got my ticket!!! And cant wait to meet Mr Azahar again. He's such a great mentor.

Azlan, Melaka
0172555758

masitah abdrahman said...

Yeahhhh...WAMJ dtg lagi.!!!
Aura En.Azahar sudah terasa!!!
perghhhh...serius! sbb sblm ni sy dah pergi,sgt bebaloi2..sbb tu nk pergi lagi.memg rugi sgt2 xjoin sbb tiket sold out!
tapi xpe..next WAMJ,sy xkan lepaskan awk.

Vahini Krishnan said...

Terbaik!!cant wait for it .

Vahini Krishnan said...

Terbaik!!cant wait for it .

Vahini Krishnan said...

Terbaik!!cant wait for it .

Anonymous said...

WAMJ!!! I'm coming...sangat teruja bertemu mentor yg hebat...

Anonymous said...

WAMJ!!! I'm coming...sangat teruja untuk menimba ilmu dari mentor yg hebat...

Rokhatun BP

norhamini khalid said...

Alhamdulillah saya Salah sorang peserta WAMJ kali ini di Muar Pada 12/09/2015. Mendengar kehebatan seminar oleh en.azhar dari kawan2 yg telah pergi.
Teruja dan sangat bersyukur dapat menambahkan ilmu yg dikatakan dpt mengubah pemikiran akal mahupun minda untuk menjadi org yg Berjaya.

1 days to go
12/09/2015 @Muar

Norhamini Khalid
0162117092

Chris Lee said...

Bersyukur kerana diberi peluang untuk mengikut WAMJ yang diadakan di Muar 12/9/2015! Lagi2 ilmu yg berkaitan dengan Minda vs Akal yg dismpai oleh sorg Mentor yg hebat, En. Azahar..the excitement is up up in the sky! Cant wait for it..

Chris Lee, Tawau, Sabah
0168152951

Unknown said...

It is great to be part of this memorable day...I am honoured that I'm able to spend this precious time with Mr. Azahar, to learn the essence of self improvement & being empowered by a person who has gone through so much in life is beyond words...I am extremely proud & I'm sure that I would leave the workshop with a truck full of positive energy & would be ready to make changes in my life...Thank you Mr. Azahar for this opportunity...

dyle white said...

It is great to be part of this memorable day...I am honoured that I'm able to spend this precious time with Mr. Azahar, to learn the essence of self improvement & being empowered by a person who has gone through so much in life is beyond words...I am extremely proud & I'm sure that I would leave the workshop with a truck full of positive energy & would be ready to make changes in my life...Thank you Mr. Azahar for this opportunity...

Sandra, Melaka

Sue Mse said...

I am so excited to attend this workshop on Saturday. I have waited for this kind of opportunity and finally it's here. Consider myself really lucky to be part in this wonderful experience. Thank you Mr Azahar for sharing your knowledge and experience with us.

Suhaila, Melaka

Anonymous said...

Wah rasa xsbar utk sertai WAMJ....sblm ni tdak ksampaian utk sertainya asyk dgr drpd kawan2 yg pnah pg....kali ni sy xkn lpaskn peluang utk sertainya..dgn kehebatan seorg speaker yg sngt hbat En.Azhar..yg akn mncurahkan ilmu tntg minda vs akl dlm brniaga..

Anonymous said...

'Alhamdulillah, sangat teruja dan bersemangat dan campur tak sabar untuk WAMJ !! Kali ni saye xkan lepaskan peluang... Orang kata nak cemerlang minda dan akal mesti hebat !!aura yang sangat hebat dari Mentor En Azhar yg sangat mantap!!.. see u on saturday guyz!!!

Am segamat

Anonymous said...

Alhamdulillah..saya terpilih untuk sertai WAMJ (Workshop Anjakan Minda Jutawan) yang akan berlangsung diMuar 12 Sept 2015 sabtu ini,mudah2an ianya menjadi kekuatan dan ilmu bagi diri saya yang sering Alpa ini disamping dapat bertemu dengan rakan2 dari luar johor.Semuga kita dapat sesuatu dari En Azahar ini nanti ..In Shaa Allah

Anonymous said...

Close
Preview

Edit Anonymous said...
Alhamdulillah..saya terpilih untuk sertai WAMJ (Workshop Anjakan Minda Jutawan) yang akan berlangsung diMuar 12 Sept 2015 sabtu ini,mudah2an ianya menjadi kekuatan dan ilmu bagi diri saya yang sering Alpa ini disamping dapat bertemu dengan rakan2 dari luar johor.Semuga kita dapat sesuatu dari En Azahar ini nanti ..In Shaa ALLAH.

-Ust Halim Kota Tinggi-

Anonymous said...

Alhamdulillah sebagai peserta WAMJ kali ini saya rasa amat bersyukur untuk menimba ilmu bagi memajukan diri dalam kehidupan ini.Terima Kasih kepada speaker terhebat En Azahar...jumpa anda di sana!!!

Unknown said...

Yeah....hariny mkin hampir...xsbar nk g t...jumpe disana sume.....

Ashraf ghani

Mohd Fazrizuan Rosli said...

Alhamdulillah saya salah seeorg perserta WAMJ ni dan ini bukan kali pertama saya turut serta program bersama En.Azahar..selalu hanya dpt 2 hingga 3 jam bersama En.Azahar..itu pun banyak ilmu yang saya dapat..tapi program WAMJ ni dari pkl 9am - 6pm..saya yakin banyak ilmu yang akan sy peroleh dari En.Azahar yang sangat HEBAT!!!! jumpa anda semua di MUAR!!

Anonymous said...

Tak sabar rasanya hari esok.. Pasti seminar ni memberi kesan yg positif dn perubahan yg luar biasa dalam kehidupan.. Terbaik.. Jumpa anda d sana..

-Felicks-

Anonymous said...

wiwittt!!!WAMJ WAMJ!!
Finally got the ticket to WAMJ. Rugi ohh tak grab peluang depan mata utk bguru dgn MENTOR TERHEBAT kita. Sape tak kenal En Azahar?His life turns 360deg, from zero to HERO, from nothing to SOMETHING!! can't wait to see you sir..mohon tunjuk ajar esok!

Azimah, Muar.

Anonymous said...

Alhamdulillah.. syukur. Peluang untuk belajar dgn mentor hebat dlm WAMJ pada kali ini akan digunakan sebaik mungkin. In shaa Allah. Terima kasih En. Azahar kerana sudi memberi perkongsian ilmu & bimbingan khususnya dalam Workshop Anjakan Minda Jutawan.. jazakumullahu khairal jaza'.

~Ust. Faizan, JB
0139771165.

Muhamad Shahril said...
This comment has been removed by the author.
Muhamad Shahril said...
This comment has been removed by the author.
Muhamad Shahril said...

Pasti sangat2 best esk..banyak ilmu yg ingin di dapstkan

Muhamad Shahril said...
This comment has been removed by the author.
Mohaidi Abdullah said...

Wahh!! WAMJ nk buat kat muar..tk sabar nk pergi..kwn2 ckp workshop nie bagus..dan sy nampak keberkesanan impak nya..sy harap dapat apa y seperti yang kwn sy dpt..

Ady - 0178471640

martyr2be_07 said...

Alhamdulillah peluang ni telah datang kpd saya..esok bakal merubah perjalanan hidup saya..jumpe di muar esok En Azahar

faizal sulaiman said...
This comment has been removed by the author.
Najibah A.halim said...

alhamdulillah..yesss..trpilih slh seorg pserta WAMJ..xsaba nk mnuntut ilmu brsama en azhar..

Anonymous said...

Wow wow WAMJ kali ni di MUAR... best best dpt pegi lg. Ilmu yg akan disampaikan oleh en Azahar sgt2 hebat... sgt2 berbaloi2... jom jom

Razi, muar
0197540771

Unknown said...

Wow...... saat yg di tggu2.. wamj yg merubah kita 360 darjah......esok bakal merubah khidupan sye ..insyallah jmpe anda di sana..

Unknown said...

Wow...... saat yg di tggu2.. wamj yg merubah kita 360 darjah......esok bakal merubah khidupan sye ..insyallah jmpe anda di sana..

Unknown said...

.....OTW TO MUAR.....
~Reset To Zero...Ambil Aura Terhebat My Mentor~
Seminar yg dinantikan! Bakal meletopkn org2 muooo...jommm kite sama2 berjaya dan ambil peluang yg ade didepan mata...nak berjaya follow org berjaya... yeahhhh

rAw_zAcke8 said...

Yeay 21jam lg nk WAMJ, Bahang semakin trasa der.. My Great Mentor (En Azahar), thanks 4 giving ur LIFE to create our REAL LIFE..
"Reset To Zero To Become Hero"

Anonymous said...

What a wonderful event!!!cant wait to have this magnificent event with the greatest speaker ever,prince azahar..
Nani,muar.

faizal sulaiman said...

Alhamdulillah!!! Setelah sekian lama akhirnya berpeluang sebagai peserta WAMJ.. Teruja melihat kawan2 yg telah hadir berubah 360 degree berjaya..Tahniah speaker terhebat en.Azhar, Beliau sentiasa determined dlm ape jua perkara yg dia buat. Dan lagi terkejut bila there's always something good at the end of his day..

Anonymous said...

Alhamdulillah trpilih jd peserta WAMJ skali lg... trima ksh En. Azahar sbb bg pluang pd kami trutamanya di Muar.. x sbr rse nk tggu esk.. workshop yg bakal mmberi impak 360 drjh bg org yg btl2 serius ingin berubah.. mentor yg x putus2 mmberi sokongan.. psti akn ada perubahan yg lbh bagus utk kami..

Anonymous said...

perhhhh WAMJ...xsabar btol nk dptkn ilmu dr mentor yg sgt2 hebat, En. Azahar Mokhtar..yg pnting #resettozero.

Hafiz, Melaka

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Khairul Najid said...

Terbaiklaaah... Kali ini di muar... rugi kalau orang2 muar xambk pelung yg sgt2 hebat ini... saya salah seorang peserta WAMJ dari muar.. jumpa anda semua esk...!!

Nur Atifah said...

Alhamdulillah!sy slh sorg terpilih utk hadir ke wamj pd esk hari.....xsabar nk tnggu esk....nk timba ilmu dr speaker terhebat en azahar...tiba masa utk berubah....

Kazuki Hyun said...
This comment has been removed by the author.
Elly Daniela said...

Workshop Anjakan Minda Jutawan khas untuk usahawan dan bakal usahawan untuk menambah nilai dlm perniagaan. Saya bakal hadir untuk menggali ilmu dlm menjadi seorang usahawan yang lebih berjaya. Bakal disampikan oleh seorang yang hebat dan pastinya memberi impak yang maksima sepanjang workshop ini. Keterujaan peserta semua menunggu workshop yg julung kali diadakan di Muar Johor.
Jumpa di puncak kejayaan bersama sama

Elly Daniela

Kazuki Hyun said...

Saya berbangga menjadi salah seorg antara 160 peserta tu..x sabar nk pergi..sambil timba ilmu, dapat juga jumpa mentor2 kat sana...Mentor saya yang hebat (En Azahar), terima kasih kerana 4 giving your LIFE for making our REAL LIFE..
"Reset To Zero To Become Hero"..countdown to WAMJ

Anonymous said...

wowow!! xsabar nk tunggu esok! see you there peeps!

-jul muar

Unknown said...

saya x sabar tuk dapatkn ilmu2 perniagaan...saya ingin mngejar cita2 saya selama ni..from zero to heroo...

Unknown said...

saya x sabar tuk dapatkn ilmu2 perniagaan...saya ingin mngejar cita2 saya selama ni..from zero to heroo...

XmalinsallehX said...

Count down utk esk! Cant wait!

fairuz alias said...

Rasa sangat2 bertuah kerna terpilih dan layak untuk ke seminar yg hebat dikendalikan oleh mentor/trainer yg hebat En Azahar!!cant wait for WAMJ tomorrow!!!

Fairuz Alias,Muar.

Nur Sa'adah Zainal said...

Alhmdulillah..
Ingin jd insan luar biasa? Pastikan diri kita di kelilingi mereka2 yg mmpunyai hidup..pemikiran..dan tindakan yg luar biasa...yeahh..mnjadi salah seorg peserta dalam WAMJ ini salah satu langkah kite melangkah di kuar kotak pemikiran kite yg biasa2 sehingga mnjadi seseorang yg luar biasa? macam mner? pastinyer jom hadir beramai2!! im ready n cant wait for it!! anda bagaimana?! :)

Anonymous said...

can't wait for WAMJ..ramai yg da pegi n nmpak perubahannye..perbezaan berfikir menggunakn akal n minda dan cara berfikir seperti seorg yg brjaya dan jutawan..n yg pling xsabar nk dgr cara gunakn law of attraction dgn betol..pasti menjadi!See u there En Azahar..:)

Fatin Fodzi, Melaka.

Anonymous said...

Alhamdullilah....saya berkesempatan dan tak sabar ..sbb untuk mengikuti bengkel WAMJ di muar pada 12/9/2015 yang dikendali oleh mentor hebat En.Azahar yang banyak membantu ramai orang dalam perniagaan dari zero to hero..
JOM!!!!!!KUASAI MINDA BERBANDING AKAL MEREALISASIKAN IMPIAN MENJADI KENYATAAN !!!

-HANIM-

Unknown said...

Alhamdulillah,sy salah seorang peserta seminar ni.Tak sabar rasanya nak dapat ilmu yg sangat HEBAT ni.Terasa bahang AURA MENTOR yg hebat ni...

Anonymous said...

Can't wait for tomorrow's opportunity that will be presented by such a great mentor Mr Azahar. Thanking you in advance as willing to share your secret of sucess with us. I will grab all the useful informations as much as possible for the next step towards the success. Alhamdulillah, proud of myself as been selected one of the member. Syukur!

see you there!
-joe melaka-

Anonymous said...

WAMJ WORKSHOP ANJAKAN MINDA JUTAWAN
'Apa itu???' Tentu ada sesuatu yang amat istimewa...!!! SAYA AKAN KESANA!!!

Anonymous said...

WAMJ sgt hebatt..powerr..
mngajar sy bgaimna berfikir dgn Minda Jutawan..
alhmdulillah berpeluang hadir kali ke2..
1st time sy hadir bersama 2org network..
kali ni di Muar,sy akn hadir bersama 4org network..
sy nak mereka sama2 dpt ilmu hebat..dri En.Azahar..mentor yg sgt hebatt..
x sabar nk tggu esk..:)

Anonymous said...

WAMJ WORKSHOP ANJAKAN MINDA JUTAWAN
'Apa itu???' Tentu ada sesuatu yang amat istimewa...!!! SAYA AKAN KESANA!!!

-MUKHLIS-

Anonymous said...

Assalam..
Alhamdullilah saya salah seorg daripada yg bertuah utk same2 dlm seminar y hebat ini.
Bersama2 mentor y hebat En.Azahar. Semoga saya dpt ilmu yg bermanfaat dunia n akhirat..
Ilmu yg Allah redhai yg membawa kebaikan. Chaiyok2 :)..Semoga kita berjumpa esok..

Anonymous said...

Alhamdulillah..akhirnya berpeluang utk turut serta dalam seminar terhebat ini.. Dah tgk perubahan rakan2 yg dh graduate WAMJ.. Its my turn now....

Niza,KL

Anonymous said...

Assalamualaikum trma kpd mentor yg hebat en azahar yg bnyk mngubah sny drpd mnda mkn gaji kpd mnda usahawan brjya.smnar yg julung2x kli mmg sy nntikn..x sabr nk pergi esk nk bljr dngn mntor yg hebatt!!!

Ayu Rohayu said...

alhamdulillah kehadrat Ilahi kerana diberi peluang utk menyertai WAMJ pada kali ini. tak sabar nak tggu esok hari. sblm nie asyik dgr cerita dr org lain je tp kali ini nk sertai dan menjiwai serta mdalami apa yg dperkatakan oleh org lain tentg hebatnya mentor En Azahar. dah nmpk perubhn org lain yg pnh join progrm ini.
IT NOW OR NEVER

< Ida Rohayu, Muar >

Durga Dewi said...

Something i have been waiting for long time. Finally d time has come. Cant wait for it.....much anticipated n excited.

Mohd Azrul Azrul said...

Alhamdulillah ke Hadrat Ilahi... kerana mendapat peluang dan masa untuk menyertai WAMJ kali ini...ini adalah 1st time saya dapat sertai bersama isteri saya...insyaallah perkongsian ilmu dari prince Azhar dpat sama2 kita gunakan untuk mncapai kjayaan... insyaallah..

faizal sulaiman said...

Amat rugi jika tidak hadir WAMJ di Muar kali ni (12/9/15).. Segala ilmu, pengalaman dan pengajaran serta AURA POSITIF membangkit semangat menjana ekonomi dan kerjaya yg mantap... WAMJ!!! I'm coming.... semangat beb!!!

faizal sulaiman said...

Amat rugi jika tidak hadir WAMJ di Muar kali ni (12/9/15).. Segala ilmu, pengalaman dan pengajaran serta AURA POSITIF membangkit semangat menjana ekonomi dan kerjaya yg mantap... WAMJ!!! I'm coming.... semangat beb!!!

faizal sulaiman said...

Amat rugi jika tidak hadir WAMJ di Muar kali ni (12/9/15).. Segala ilmu, pengalaman dan pengajaran serta AURA POSITIF membangkit semangat menjana ekonomi dan kerjaya yg mantap... WAMJ!!! I'm coming.... semangat beb!!!

Mohd Azrul Azrul said...

Alhamdulillah ke Hadrat Ilahi... kerana mendapat peluang dan masa untuk menyertai WAMJ kali ini...ini adalah 1st time saya dapat sertai bersama isteri saya...insyaallah perkongsian ilmu dari prince Azhar dpat sama2 kita gunakan untuk mncapai kjayaan... insyaallah..

Mohd Azrul Azrul said...

Alhamdulillah ke Hadrat Ilahi... kerana mendapat peluang dan masa untuk menyertai WAMJ kali ini...ini adalah 1st time saya dapat sertai bersama isteri saya...insyaallah perkongsian ilmu dari prince Azhar dpat sama2 kita gunakan untuk mncapai kjayaan... insyaallah..

Anonymous said...

Hebat sngat hebat seminar yang dinanti nantikn oleh semue usahawan2 yang ingin berjaya...xsabar rasenye..

Diyana Yusof said...

In shaa Allah akn sampai dan pergi ke seminar ni...kwn yg pernah pergi ckp sgt hebat seminar en azahar ni...syukir sgt dpt juga luangkn masa ke seminar ini...
Diyana- JB

Anonymous said...

WOWWW!!! X sabar nak ke seminar WAMJ sok kt muar..malam ni in shaa Allah sy akan bertolak ke muar dari pahang..jarak bukanlah penghalang untuk sy bertemu dgn mentor hebat en.azahar ..dan dapatkan ilmu dari beliau.WAMJ im comingggg!!!

Fasyihah, temerloh

nadhar nyer said...

Alhamdulillah....terima kasih En Azahar kerana memberi peluang utk mnyertai WAMJ ini di nuar tmpat sy sndiri.....x sabar tggu besok 12/9/2015 utk menimba ilmu dr En Azahar.....
Jmpe besokkk!!!!!

nadhar nyer said...
This comment has been removed by the author.
nadhar nyer said...
This comment has been removed by the author.
Sebuah Perjalanan said...

Wowww sy dgr seminar ni dri kwn baik sy..dan bnyak perubahan yg sy dpt lihat dalam diri dia yg sy kenal dri zaman sekolah..esok sy adalah salah seorg peserta yg akan hadir..sy pastikan Esok permulaan kejayaan sy..Tuan Azahar memang Hebat!!!

Fatin Afifah Binti Mohd Ridzuan said...

Alhamdulillah..syukur diberi peluang untuk menyertai Seminar ini...Berpeluang menimba ilmu dari Encik Azhar...jika sebelum ini hanya mampu mendengar dari rakan-rakan mengenai Seminar WAMJ,kali ini sangat teruja kerana dapat menyertai dan merasai sendiri kehebatan seminar ini..Amat rugi jika tidak merebut peluang yang sangat hebat..

Zurah Comel said...

Ini kali ke 2 saya ikuti program ini... alhamdulillah sy berubah 360`..kehidupan n perniagaan sy semakin meningkat... seminar yg sgt hebat utk mereka yg benar2 nak berubah.. tq en. Azahar sbb membimbing sy selama 4th.. syukur selalu..

Oppo Neo said...

WAMJ.. So excited to go, join, and learn from the successful person. Hope to be like him...

Anonymous said...

Alhamdulillah sya dipilih sbg peserta WAMJ..Terima kasih pada Encik Azhar krn sudi betkgsi ilmu dgn kami..smg kejayaan milik kita.

Hus segamat

Norlisa Safie said...

Terbaikkkkkk !!!!!!!! Tak sabar nak menimba ilmu dr En Azhar yg hebat ni....WAMJ here i come!!!

Norlisa Safie said...

Terbaikkkkkk !!!!!!!! Tak sabar nak menimba ilmu dr En Azhar yg hebat ni....WAMJ here i come!!!

Arif Fadzly Al-Qudsy said...

Pastinya sangat3 hebat!! Tak sabar rasanya!! En. Azahar guru sy yg sangat sy kagumi.. WAMJ pastinya HEBATTTTTT....

Anonymous said...

WAMJ.... Wow so excited to go, join, and learn from the successful person. Hope to be like him

Anonymous said...

WAMJ.... Wow so excited to go, join, and learn from the successful person

Anonymous said...

Alhamdulillah dapat menyertai seminar yg berprestij ini kerana diajar oleg seorang yg hebat iaitu En Azahar..semoga ia dapat memberikan motivasi utk menceburi bidang perniagaan..

Dr Hanafi HSAJB

lokhman cikngot said...

Alhamdulillah..akhirnya dapat juga saya menyertai WAMJ kali ini untuk belajar dari insan yang sangat-sangat hebat...En Azahar.

Anonymous said...

Alhamdulillah..semoga WAMJ ni dpt memberikn 1001 ilmu baru dlm diri kita semua..so, semua FOCUS esok kte allout!!

Piqa

Anonymous said...

Wah..akhirnya tiba juga hari yg dinnti..seminar yg boleh merubah dan buatkn org yg inging berubah mndpat tips yg sgt brguna..tak rugi sertai seminar ni..terima kasih en azahar sbb adakan seminar ni kat muar..

Rasyidah,Pagoh.

Anonymous said...

Wowww! Akhirnya sy berpeluang utk melihat sendiri kehebatan seminar ini di Muar! X sabar rasanya utk berjumpa & mendengar sndiri rahsia kejayaan Mentor terhebat & terbukti berjaya ini iaitu En. Noor Azahar. Tunggu apa lagi? Bertindaklah sblum terlambat ! ��

Siti Haafizhah

Mr.barob Kinit said...

Alhamdulillah syukur kerana diberi peluang menimba ILMU dari insan hebat iaitu En Azahar.Tak sabar rasanya menantikan saat itu yg bakal merubah sy dari '0' ke '360' darjah....Aamiin....

Mr.barob Kinit said...
This comment has been removed by the author.