Friday, April 22, 2016

"The Secret Of SUCCESS" di KUALA LUMPUR pad 08/05/2016!

Seminar yang dinanti-nantikan oleh ramai kini kembali! Jika anda SERIUS ingin BERMULA untuk melakukan sesuatu untuk menambahbaik kehidupan anda agar ada penambahbaikan dibanding apa yang anda miliki hari ni...luangkan masa ANDA!

Saya akan BERKONGSI dengan anda TIPS KEJAYAAN dari PENGALAMAN saya selama 10 tahun dalam bidang keusahawanan dan berkongsi KEPAKARAN saya agar dapat memberi MANFAAT pada anda yg sanggup meluangkan masa anda pada 08/05/2016!

Suatu ketika dulu saya juga sering MENGELUH...penat dengan rutin harian saya ..tekanan kerja yang membebankan...kesibukan harian yang menyebabkan saya sering mengeluh TIADA MASA dengan orang yang tersayang...mengeluh dengan keadaan kewangan yang tidak stabil dan banyak lagi keluhan demi keluham dalam kehidupan seharian saya!

Sekadar mengeluh tidak akan MERUBAH segalanya...2006 saya memulakan langkah awal untuk keluar dari kehidupan yang saya keluhkan setiap hari walaupun saya mempunyai status sebagai SENIOR MANAGER of MAYBANK!

ALHAMDULILLAH...tindakan saya telah memberi satu impak besar dan kini telah 10 tahun saya berada dalam bidang keusahawanan dan saya harap dapat BERKONGSI KEPAKARAN saya dengan anda semua yg juga ada IMPIAN utk menambahbaik kehidupan anda demi untuk mereka yang anda sayangi!

DAPATKAN SEGERA TIKET sebelum habis!

JUMPA ANDA pada 08/05/2016!


23 comments:

jayjay zekiel said...

hiii en.Azhar sy jayjay daripada kota kinabalu...pernah menghadiri seminar en.Azhar .....sd melebihi 4kali...bersyukur dapat menghadiri seminar y en.Azhar buat kat Kota kinabalu...dimana perkongsian ilmu dan tips dlm bidang keusahawanan...y sgt2 hebat...En.Azhar bila lg nak Buat d kk??

Anonymous said...

Assalammulaikum w.t.b kepada En. Azahar terlebih dahulu sy ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada en Azahar dengan ada nya seminar yg di adakan sebegini memberikan ruang kepada sy utk sy memberikan dan mengenalpasti serta menambah baik kelemahan sy sebelum ni terutama berkaitan dengan pengurusan kewangan sgt hebat. .. Alhamdulilah selepas hadir di seminar ini memberikan kesan yg positif kepada sy utk mengatur perjalanan dan kawalan kewangan yg hebat.. walaupun keadaan ekonomi yg tidak berapa baik tapi seminar ini memberikan impak yg sgt hebat. ....kepada mereka yg masih belum pernah menghadirikan diri ke seminar ini ..cuba luangkan masa anda pasti tidak akan rugi dengan ilmu yg d sampaikan didalam seminar ini... memang sgt hebat dan memberikan energy yg hebat kepada kita ....terima kasih en. Azahar ... jika berkesempatan dtg lah ke sabah lagi en. Azahar sy teringin utk menuntut ilmu lagi utk sy lebih hebat dlm pengurusan kewangan. . Rugo kepada warga Kl yg tidak ambil kesempatan ini... akhir kata diri sy.. jutaan terima kasih kepada en. Azahar jgn lupa dtg ke sabah lagi :D

Yg ikhlas
Miss masrinah
Papar sabah

maria.sulai Sulai said...

Encik Noor Azahar merupakan mentor yang sy..seorang yg sgt humble dan mudah di dekati.. setiap seminar beliau sy amat rasa teruja dgn pembentangan ilmu perniagaan dan pengalaman beliau.. byk tips yg beliau bg sy aplikasikan dlm perniagaan sy..dan ianya memberi kesan..jommm beramai2 dtg ke seminar perniagaan yg sgt hebat ini..

Ikhlas dr maria
Kota kinabalu

maria.sulai Sulai said...

Encik Noor Azahar merupakan mentor yang sy..seorang yg sgt humble dan mudah di dekati.. setiap seminar beliau sy amat rasa teruja dgn pembentangan ilmu perniagaan dan pengalaman beliau.. byk tips yg beliau bg sy aplikasikan dlm perniagaan sy..dan ianya memberi kesan..jommm beramai2 dtg ke seminar perniagaan yg sgt hebat ini..

Ikhlas dr maria
Kota kinabalu

mazidah said...

Salam en .Azahar.Saya mazidah dr kk,sabah..wowww,sangat hebat en.azahar kembali lagi berkongsi ilmu.Setahun lalu,seminar yg sama ,en Azahar menjadi speaker .wahh!!sangat hebat aura En.Azahar time tu.Dulunya saya yg sangat negatif ,hadir seminar en.azahar,saya berubah menjadi positif,yakin dan bersemangat..Saya x akan lepaskan peluang jika en.azahar anjurkan seminar usahawan,sebab banyak tips kejayaan en.azahar dlm keusahawanan akan dikongsikan.En.azahar seorang mentor yg hebat...

mahathir 206 said...

Assalamualaikum en azahar...saya melibatkan diri dalam bidang perniagaan sudah hampir setahun....first time saya menghadiri saminar en azhar pada july 2015 di terengganu..memang betol bahawa en azahar adalah mentor yg sangat hebat yg pernah saya kenali....saya sudah 6kali menghadiri saminar usahawan en azahar...memang sangat2 hebat...
Pada yg belum pernah menghadiri lagi luangkanlah masa sehari untuk hadir ke saminar usahawan en azahar ini.mmg xrugi...

Mahadir
rantau panjang
kelantan.

mahathir 206 said...

Assalamualaikum en azahar...saya melibatkan diri dalam bidang perniagaan sudah hampir setahun....first time saya menghadiri saminar en azhar pada july 2015 di terengganu..memang betol bahawa en azahar adalah mentor yg sangat hebat yg pernah saya kenali....saya sudah 6kali menghadiri saminar usahawan en azahar...memang sangat2 hebat...
Pada yg belum pernah menghadiri lagi luangkanlah masa sehari untuk hadir ke saminar usahawan en azahar ini.mmg xrugi...

Mahadir
rantau panjang
kelantan.

steven vigo said...

Hello hi, saya steven dari kk. 1st time saya mengikuti seminar keusahawanan dan pengurusan keawangan 2 tahun yg lalu bertempat di Nexcus , yg closing spekernya adalah Mentor saya dalm bizns ini iaitu En.Azahar.Dia merupakan seorang usahawan begelar jutawan setelah join ini bizn 10 tahun yg lalu setelah 15 tahun bekerja di MyBank sebgi Manager MayBank Branch A, resign setelah 3 bulan buat partime income melebihi gaji fulltime 10 k. Saya sangat sangat teruja yg tak terhingga setelah memahami budaya dan konsep pakej perniagaan yg tak ada ditempat lain.Dan pakej pilihan perniagaan ini telah terbukti telah melahirkan ramai usahawan potensi income 5 dgt/ 6 dgt dan kerana seminar keusahawan ini lh yg telah merubah 360 darjah kehidupan ramai penjawat awam dan swasta retire awal buat fulltime perniagaan ini. Saya adalah salah seorang daripada anak didik En Azahar.Dia seorg jutawan yg begitu humbel, tak ego mudah didekati.Dia adalah contoh yg terbaik yg saya ambil kerana dedekasi dan tanggungjawabnya untuk membawa kita sama sama berjaya dalam bizns ini. Saya sangat sangat berterimakasih juga kepda introduser saya puan Rose ex Matron Hospital bofort..tanpa dia saya tidak berada dalam coumunity perniagaan yg sangat sangat hebat ini.

Sekian dan terimakasih

Steven anggau/ puan Rose/ En.Azahar

Unknown said...

Assalamualaikum En Azahar..
Terima kasih saya ucapkan kerna adanya seminar keusahawanan yg diadakan..
Bagi saya seminar ini memang sangat sangat bagus untuk sesiapa saja yang inginkan perubahan dan penambahbaikan dalam kehidupan mereka.
Pertama kali saya menghadiri seminar ini di kota kinabalu,memang pada mulanya saya rasa biasa saja seperti seminar seminar yg lain.
Ternyata apa yg saya pikirkan memang tidak benar..
Seminar ini memang memberi kesan dan impak yg sangat besar buat diri saya.Dari orang yg tidak pandai berniaga menjadi pandai,dari orang yg tiada kawan2 yg berjaya,org2 jutawan kini menjadi kawan karib saya..Bermacam2 bangsa,usia,pangkat,profesion ada di dlm seminar ini.Mereka tidak sombong,sangat2 frenly.
Seminar nya yg memang sangat2 bagus.kita dapat merungkai rahsia2,Tips2 utk kita berjaya.
En Azahar memang seorang mentor saya yg sangat2 HEBAT oranganya..Ilmu2 yg saya dapat dari En Azahar memang tidak saya lupakan.. hasil daripada menghadiri seminar keusahawan ini,ia telah banyak membantu saya menambah baik kehidupan saya 360 darjah..
Terima kasih pada mentor saya En Azahar.syukur alhamdulillah dengan menghadiri seminar keusahawan ini dapat membantu taraf kehidupan saya..
Buat sesiapa yg belum menghadiri seminar keusahawan ini,berilah masa dan peluang pada diri anda untuk menghadirinya..memang tidak merugikan.

MdHussin
Batu Arang
Wilayah Persekutuan Labuan.

Aisah Sahat said...

Assalamualaikum....
Alkisah....setahun 2 bln yg lalu, sebelum jumpa orangnya, saya banyak dengar mengenai seorang insan hebat yangg bernama En. Azahar. Pada masa itu bagi saya hanya layak dengar kehebatan orang ini. Untuk jumpa "in person" adalah sesuatu yg mustahil sebab biasanya orang yg hebat ini susah nak dijumpa oleh orang2 biasa yg tiada apa2 seperti saya ini.
Sebulan selepas asyik dengar kehebatan orang ini, saya sangat tak percaya dapat "personal massage" diwhattaps daripada seorang yg bernama En. Azahar. Ingatkan saya bermimpi, tampar pipi kiri kanan sakit, ooh rupanya saya tak bermimpi, memang dialah orangnya yg massage beri kata semangat untuk saya.
Hampir 3bulan kemudian, lagi saya tak percaya kalau saya menerima sebuah buku yang bertajuk "BACA" daripada penulisnya sendiri yang ditandatangani dan diberi khas untuk saya.... seperti saya tak berpijak dibumi yang nyata.Terima kasih banyak2 MENTOR saya dan ramai orang atas hadiah buku itu, akan dijadikan panduan hidup untuk menjadi seorang yang POSITIF sampai bila- bila
Tak sampai sebulan selepas menerima buku itu, lagi tak percaya saya dapat jumpa orangnya "in person"..... apa yang saya nampak sama sekali lain daripada apa yang saya fikirkan dimana biasanya seorang yang berjaya, terkenal dan hebat sangat susah untuk dijumpa apa lagi berbual n minum2 lepak bergambar (selfie)sama-sama dengan orang-orang yang tiada apa- apa seperti saya.
Setiap seminar yang beliau adakan dan setiap kali beliau datang ke Sabah saya tak pernah tidak hadir, malah saya dan ramai kawan- kawan pergi ke KL untuk menghadiri seminar "SECRET OF SUCCESS" yang beliau jadi speaker nya.
Dalam masa setahun ini setiapkali jumpa beliau dan melalui perhubungan canggih yang ada sekarang, saya dan ramai kawan-kawan saya tak putus- putus mendapat tunjuk ajar, bimbingan, panduan dan segala macam lagi daripada beliau bagaimana untuk menjadi seorang yang positif dan berjaya seperti beliau.
Jadi sesiapa yang ingin merasakan sendiri untuk menjadi anak didik seorang insan yang sangat hebat ini saya sangat2 mengesyorkan supaya menghadiri seminar beliau. Sangat2 rugi kalau tak datang.
Kalau tak percaya cubalah datang pada 8/5/2016 di Kuala Lumpur. Bagaimana cara nak datang? sila hubungi saya atau siapa-siapa yang ada memberi komen disini.
Datang jangan tak datang. Sangat rugi kalau tak datang.

Aisah Sahat
0198405365 (call/whattapps)
23/4/2016

Aisah Sahat said...

Assalamualaikum....
Alkisah....setahun 2 bln yg lalu, sebelum jumpa orangnya, saya banyak dengar mengenai seorang insan hebat yangg bernama En. Azahar. Pada masa itu bagi saya hanya layak dengar kehebatan orang ini. Untuk jumpa "in person" adalah sesuatu yg mustahil sebab biasanya orang yg hebat ini susah nak dijumpa oleh orang2 biasa yg tiada apa2 seperti saya ini.
Sebulan selepas asyik dengar kehebatan orang ini, saya sangat tak percaya dapat "personal massage" diwhattaps daripada seorang yg bernama En. Azahar. Ingatkan saya bermimpi, tampar pipi kiri kanan sakit, ooh rupanya saya tak bermimpi, memang dialah orangnya yg massage beri kata semangat untuk saya.
Hampir 3bulan kemudian, lagi saya tak percaya kalau saya menerima sebuah buku yang bertajuk "BACA" daripada penulisnya sendiri yang ditandatangani dan diberi khas untuk saya.... seperti saya tak berpijak dibumi yang nyata.Terima kasih banyak2 MENTOR saya dan ramai orang atas hadiah buku itu, akan dijadikan panduan hidup untuk menjadi seorang yang POSITIF sampai bila- bila
Tak sampai sebulan selepas menerima buku itu, lagi tak percaya saya dapat jumpa orangnya "in person"..... apa yang saya nampak sama sekali lain daripada apa yang saya fikirkan dimana biasanya seorang yang berjaya, terkenal dan hebat sangat susah untuk dijumpa apa lagi berbual n minum2 lepak bergambar (selfie)sama-sama dengan orang-orang yang tiada apa- apa seperti saya.
Setiap seminar yang beliau adakan dan setiap kali beliau datang ke Sabah saya tak pernah tidak hadir, malah saya dan ramai kawan- kawan pergi ke KL untuk menghadiri seminar "SECRET OF SUCCESS" yang beliau jadi speaker nya.
Dalam masa setahun ini setiapkali jumpa beliau dan melalui perhubungan canggih yang ada sekarang, saya dan ramai kawan-kawan saya tak putus- putus mendapat tunjuk ajar, bimbingan, panduan dan segala macam lagi daripada beliau bagaimana untuk menjadi seorang yang positif dan berjaya seperti beliau.
Jadi sesiapa yang ingin merasakan sendiri untuk menjadi anak didik seorang insan yang sangat hebat ini saya sangat2 mengesyorkan supaya menghadiri seminar beliau. Sangat2 rugi kalau tak datang.
Kalau tak percaya cubalah datang pada 8/5/2016 di Kuala Lumpur. Bagaimana cara nak datang? sila hubungi saya atau siapa-siapa yang ada memberi komen disini.
Datang jangan tak datang. Sangat rugi kalau tak datang.

Aisah Sahat
0198405365 (call/whattapps)
23/4/2016

Anonymous said...

Salam mr.Azahar saya leya dari sandakan...Saya menghadiri setiap seminar keusahawanan yg mr.Azahar buat d kota kinabalu sabah... dengan perkongsian & tips2 kejayaan encik sangat2 memberi kesan terhadap saya..Saya yang dahulunya tidak pandai berniaga mjd seorang yg berilmu menjalankan sesuatu perniagaan...Jutaan terima kasih mr. azahar atas tunjuk ajar dan bimbingan encik.Kami warga2 sabah sentiasa menanti kedatangan mr. azahar lg... kepada semua pembaca2 blog ne jangan lepaskan peluang untuk mengenali mr.Azahar dgn lebih rapat lg....sila lah hadirkan diri anda kerana sangat2 rugi jika tidak mengambil peluang ini...


Iklas dari saya
Leya
Sandakan sabah

Rugiah Marasin said...

Assalamualaikum..
Wah.. Beruntungnya warga KL dapat peluang berjumpa dengan En. Azahar.. Saya pernah hadir seminar yang sama semasa en Azahar menjadi speaker Januari lepas di Kota Kinabalu. Habis dr seminar sebulan sy jadi org angau. Makan tak kenyang, tidur x lena tau.. X ramai org yg berjaya diluar sana sanggup berkawan dgn kita tp berbeza betul dengan en Azahar.. Habis seminar kita masih boleh keep in touch dr whatsapp. Biar pun dah berjaya tapi masih boleh berkongsi tips2 kejayaan beliau. X ramai mentor mcm en azahar ni. Org KL wajib hadir tau.. Rugi x hadir.. Inilah masa dan saatnya melihat suatu peluang yg lebih baik.. Peluang yg telah mengubah hidup sy 360°.. Terima kasih En Azahar utk segala ilmu yg dicurahkan.

Jea
KK,Sabah
0178327956

Anonymous said...

Wah en azahar buat seminar di KL lagi... memang ternanti2 seminar drpd en azahar... wlpn sy pergi menghadiri seminar en azahar sebelum ni tp sy tetap mahu pergi lg sbb byk ilmu yg sy dapat terutamanya dari segi pengurusan kewangan dan sy mahukan lagi tips2 kejaya en azahar...ilmu yg diajar sgt2 luar biasa... mesti kena hadir dan rasa sangat2 rugi kalau tak hadir seminar en azahar yg sgt luar biasa ni... jumpa nnt di KL..

Razi ,muar johor
019-7540771

jijah store said...

Assalammualaikum En Azahar,

Saya Eja dr Tawau Sabah, sy masih ingat 1st time bertemu dgn encik ujung thn 2013 pd masa tu sy sgt tersepit dgn masalah kewangan n beban kerja yg membuatkn sy x masa utk family. Bermula dr hari tu sy d perkenalkan dgn Buku BACA n menghadiri kesemua seminar anjuran En Azahar d Sabah. Alhamdulillah pertemuan yg Allah atur itu membawa byk perubahan dr segi cara befikir n tindakan sy skrg. Tdk pernah jumpa dgn org yg berjaya n tdk sombong spt En Azahar yg sanggup membantu ramai org yg ingin mencari arah perubahan dlm diri n masa hadapan.Doa sy utk insan yg berhati murni ini smoga lebih byk kejayaan yg bakal d kecapi demi anak bangsa.

Eja Mohammad
Tawau, Sabah
0168327727

killerwhale1383 said...

Salam sejahtera En Azahar... Saya David dari Kota Kinabalu. Terlebih dahulu saya ingin ucapkan ribuan terima kasih yang tak terhingga, kerana mengajar saya erti sebuah kehidupan.

Seminar pengurusan kewangan satu-satunya seminar yg memberi impak yg besar pada diri saya. ia mengubah 360• cara saya berfikir mahupun cara saya bercakap... bagi yg di luar sana, tidak rugi untuk hadir ke seminar pengurusan kewangan kerana anda akan boleh berjumpa dengan speaker hebat (EN AZAHAR) Ia seorang yg sangat humble dan tak lokek memberi ilmu.. sebab apa, saya pernah mengikuti seminar tersebut dan berjumpa dengan dia. peluang tak akan datang berkali-kali.

Terima kasih EN AZAHAR kerana tak henti memberi ilmu.

Iklas dari Saya
David William, Kota Kinabalu
014-3718397

Anonymous said...

Hi!...Wowww...Seminar Keusahawanan kembali lagi...Sy bangga menjadi salah seorang anak didik En.Azahar!! The best mentor ever!!Thank you so much Sir! If you CARE about your success , then you will be serious about seeking a mentor to guide you BECAUSE Rich people always admire other successful people,POOR people resent them! Jangan lepaskan peluang untuk HADIR dan SEDUT ILMU sebanyak mungkin dari seorang insan yang begitu HUMBLE dan sudi berkongsi tips tips kejayaan yang bukan hanya boleh diguna pakai dalam berniaga malah boleh juga dipraktikkan dalam kehidupan kita. Pengalaman sy sebagai seorang daripada anak didik En.Azahar sangat sangat PRICELESS kerana sampai saat ini beliau masih dan tanpa putus asa memmberi memberi dan memberi dan terus memberi ILMU yang beliau miliki TANPA mengharapkan balasan apa pun. HIGH HIGH HIGH...warga KL JOMMM...sebelum tiket sold OUT!! Jumpa anda disana!

M - MENTOR
E - ELMU
S - SISTEM
T - TINDAKAN
I - IMPIAN
M.E.S.T.I HADIR!!

Png5 Eddy said...

Hello Mr Azahar, ... Had attended this seminar three times and in each of them, it never cease to amaze me. I believe this time around in KL, it would be as spectacular as ever. I learned and gained a lot from this seminar and am willing to go time and time again. Awesome truly awesome. ...

Regards
Png5 Eddy
Tuaran, Sabah.

NorhanaRocaberte NorhanaRocaberte said...

Asalamualaikum.. En Azahar. Sya Norhana dri sandakan.Terlebih dhulu sya amt brterima ksih dgn En Azahar
klw dlu...sya tkut dn mlu untuk prgi kmna mna seminr, mlu brgaul kerana tkut dtnya sekolh dmna, tingktn stkt mna.. kerana sya sekdr drjh 2 shja
kli prtma sya diajk olh kwn2x sya untuk mngikuti seminr WAMJ 2.disitulh trbuka luas mata, hti, fikirn srta dada sya dn stiap kli seminr diadakn sya psti dtng.. sya amt truja dgn pmbntngn prniaggan dn pngalmn En Azahar. Tips2x ilmu dri beliau bnyk memberi sya motivation to move on.
Sya tk prnh jumpa dgn orng yg brjaya yg tidk sombong seperti En Azahar. En Azah ar snggup mmbntu dn mmbri peluang kpada yg mhu btul2x berubh.
Jom....jgn mlu2x untuk dtng ke seminr kerana pluang tidk akn dtng brkli-kli .
Terima kasih En Azahar..
Sya mhu jdi ank didik yg brjaya
Ikhlas dri sya Norhana Sandakan
0178581130

Unknown said...

Woooooooow..... Seminar keusahawanan End.Azahar kembali lagi....

Assalammualaikum, salam sajeterah. Saya Durahman dari W.P labuan. saya adalah salah seorg anak didik beliau. Saya sangat berbangga dan mengucapkan jutaan terima kasih kpd En.Azahar kerana tidak jemu membimbing dan mendidik saya utk berjaya.

Sebelum ini, saya hanya mendengar kawan bercerita ttg siapa En.Azahar. tetapi apa yg saya lakukan adalah, masuk telinga kanan,keluar telinga kiri. Bagi saya beliau sama shj spt kebanyakan Org.

Tetapi apabila berjumpa dan bercakap dng beliau, beliau adalah seorg yg senang didekati,humble dan sangat tidak sombong. Pemikiran beliau jauh ke hadapan. Di sini dng rasa rendah diri sangat menghormati beliau. Beliau seorg usahawan yg berjaya, seorg jutawan. Siapa diri saya nk sombong. Sedangkan En. Azahar sangat ramah orgnya.

Beliau la yg mencanai saya, mendidik saya menjadi seorg yg berpandangan jauh. Mengajar saya berfikir menggunakan MINDA, mengajar saya dalam pengurusan kewangan. Merubah atitute saya yg biasa2 kpd luar biasa. Mengajar saya dlm bidang keusahawanan dng betul yg dapat menambah baikan kehidupan dri segi masa, kewangan dan dapat menampung kos sara hidup masa kini.

Kpd pembaca, Jangan malu2 datang ke seminar keusahawanan En.Azahar. jangan hanya mengeluh saja, tetapi Tiada tindakan. Seminar ini la yg mungkin akan dapat mengubah kehidupan anda 360°.

Terima kasih En.Azahar kerana sehingga kini masih sudi memberI ilmu,tips2 dan mendidik saya.

Ikhlas dari
Durahman
Labuan

Ras Jifneh said...

Assalamuaalaikum dan selamat sejahtera Encik Azahar dan semua pembaca blog BACA.. First of all, Tahniah dan all the best buat Encik Azahar untuk Seminar Keusahawanan yang akan diadakan pada May 08, 2016 d Kuala Lumpur nanti.

Jutaan terima kasih buat Encik Azahar yang banyak membimbing dan memberi tunjuk-ajar bagaimana menjadi seorang usahawan yang bermindakan seorang jutawan! Jomm jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk berjumpa dan belajar berniaga bersama Encik Azahar.. In sha Allah, mudah-mudahan dapat banyak manfaat dan seterusnya membantu mengubah kehidupan kita kepada yang lebih baik..



Thanks my mentor..

Ras

Kota Kinabalu

Mohd Azlan Mohamed said...

InsyaAllah 8 mei nanti sy akan hadiri seminar dari en azahar buat kali ke 3 utk timba ilmu2 baru. Impak dari dua seminar yg sy hadiri tahun lepas sangat memberangsangkan. Dpt sy kembangkan lagi rangkaian perniagaan sy ke daerah2 di Melaka yg mgkin sebelum ini tidak pernah sy bayangkan. Semoga seminar 8 mei ini akan membantu sy utk pergi lebih jauh.insyaAllah

Azlan
Melaka
0172555758

akatsuki yuya said...

Salam en. Azahar, terima kasih kerana menjadi mentor saya. Seminar ini telah mengubah realiti saya. THE BEST SEMINAR alaf ini. En. Azahar terima kasih!! Terus bimbing saya ke arah kejayaan!!

Yusof/Kota kinabalu sabah