Friday, October 14, 2011

CHAMPION TO MY BELOVED

Alhamdulillah... saya bersyukur kehadrat Ilahi atas rezeki dan kurniaanNya kepada kami sekeluarga. Suatu ketika dulu saya amat sibuk dengan kerjaya saya sebagai Pengurus Bank selama 15 tahun! Kesibukan saya pada kerjaya membuatkan saya 'terleka' dalam memberi tumpuan pada keluarga saya... Alhamdulillah..saya mempunyai seorang isteri yang begitu tabah dan sentiasa berada disamping saya menguruskan hal keluarga disaat saya sibuk dengan kerja harian saya. Sesungguhnya saya rindu untuk luangkan masa bersantai bersama-sama anak-anak yang tercinta...banyak kengkangan bukan sahaja dari segi kewangan malah masa amat mencemburui saya! NAMUN segalanya kini lebih hebat setelah saya meninggalkan kerjaya makan gaji dan mula menumpukan pada perniagaan saya. Bermula dengan bertatih..disindir..diperlekehkan kawan-kawan..saya teruskan perjuangan untuk satu kehidupan yang lebih sempurna! Alhamdulillah segala usaha akhirnya berbaloi dengan kejayaan yang saya kecapi hari ini..apa yang penting saya mendapat semula keluarga saya yang 'hilang' didepan mata saya sendiri suatu ketika dulu! KINI saya bangga untuk memberitahu semua sesungguhnya saya adalah seorang Bapa dan Suami yang terhebat.. "I'M A CHAMPION TO MY BELOVED!" Saya juga doakan agar anda juga menjadi KEBANGGAAN anak-anak dan keluarga! BE MY BEST FRIEND!

2 comments:

mohd firdaus sauti said...

Salam encik azhar..saya juga mahu menjadi seperti anak..menjadi seorang anak yang menjadi kebanggaan ibu bapa saya..saya merupakan anak sulung dan memang menjadi tanggungjawab saya untuk menyediakan satu platform bagi mengubah hidup keluarga saya...walaupun saya kurang berjaya dalam pelajarann tapi saya akan pastikan saya menjadi seorang yang berjaya dalam hidup saya pada masa akan datang..impian saya juga mahu menjadi seperti anda, mahu mengecapi kebahagiaan, kekayaan dan kejayaan!! We are champion!! (G7)

Halid Bin Abd Hamid said...

Assalam, setelah membaca buku "Baca", saya dapati buku ni sungguh unik, sebab En. Azahar sanggup berkongsi Secret Recipy bagaimana die bermula dalam biz sampai die berjaya mencapai aper yg dikecapinya hari ini...

Satu perkara yg aneh sebenarnya untuk memiliki buku yg seperti ini di luar sana...jarang kiter jumpe ade usahawan yg ingin berkongsi rahsia untuk berjaya..

aper yg lebih hebat bukan sahaja rahsia tapi complete dengan cara..tinggal copy and paste jek..

owg ckp klu ujian tiru kene marah..tapi dalam biz ini mmg digalakkan meniru..income pun insyallah copy n paste gak hehehe

ist time baca, xblh tdo macam baca buku komik..hanya selepas pukul 3 pagi sy tdo selepas membaca buku "Baca".

Untuk mengetahui lebih lanjut pasal biz ini boleh hubungi saya di..

O17 763 5336

atau PM di Facebook saya..

Halid B Abd Hamid