Monday, January 13, 2014

2014...BAGAIMANA PERJALANAN KITA SETERUSNYA?

Alhamdulillah...2013 telah pun berlalu pergi dan kini menjelma 2014 yg pastinya penuh dengan AZAM BARU untuk pastikan ianya jauh LEBIH HEBAT dari tahun sebelumnya!

Itulah lazimnya yang ada dalam MINDA setiap antara kita bila tiba awal tahun....semoga segala PERANCANGAN dipermudahkan Allah!

ADA PERANCANGAN ker?
PERANCANGAN memang adaaaaa...BAGAIMANA pulak PERLAKSANAAN pada PERANCANGAN tersebut?
PERLAKSANAAN memang adaaaa...dah MULA dahhhh....SAMPAI BILA ia akan dilaksanakan...ATAU sekadar dipermulaan bulan Januari 2014 jerrrr...panasssssss  membara!

TAPI apa yang lebih menyedihkan bila ada PERANCANGAN tetapi TIDAK TAHU BAGAIMANA nak BERMULA?

Antara sebab UTAMA adalah kerana TIADA MENTOR yang ingin MEMBIMBING agar segala PERANCANGAN dapat DIMULAKAN dan DILAKSANAKAN terus menerus HINGGA segala IMPIAN menjadi KENYATAAN!

Esok saya akan ke Kota Kinabalu,Sabah untuk berjumpa dengan sebahagian besar ANAK DIDIK saya untuk BERKONGSI ILMU KEJAYAAN!

Saya akan ke TAWAU pada 17/01/2014 untuk satu SEMINAR yang cukup hebat- "SUPER TRAIN 2014" khas untuk ANAK DIDIK saya di Tawau dan juga mereka yg serius diluar sana INGIN MEMULAKAN LANGKAH AWAL untuk BERUBAH dan MENCIPTA KEJAYAAN yang LEBIH CEMERLANG sepanjang 2014!

TAK SABAR rasanya ingin berjumpa mereka yang SERIUS INGIN MENDAPATKAN ILMU dan SERIUS INGIN DIBIMBING untuk BERUBAH!

Bukan semata-mata BERUBAH untuk jadi KAYA RAYA sahaja..TETAPI sekurang-kurangnya BERMULA dulu...BELAJAR dan BUAT sampai IMPIAN menjadi KENYATAAN!

In Shaa Allah...BANYAK KEJAYAAN dan PERUBAHAN HEBAT akan menyusul bila kita mempunyai PERUBAHAN dalam NILAI DIRI@PERSONAL VALUE terlebih dulu!

Pada sesiapa diluar sana yang juga ADA IMPIAN ..ADA KESUNGGUHAN dan ADA KESANGGUPAN untuk DIBIMBING....just whatsapp pada 0197177007.

Mungkin KEBERANIAN anda itu satu LANGKAH AWAL pada satu KEJAYAAN yang SUNGGUH HEBAT!

"Be My Best FRIEND"

Ikhlas dari saya
Noor Azahar Bin Mokhtar

35 comments:

nanabella fazlyeena said...

alhamdulillah syukur pada Allah ktna msi mberikan sy pluang brsama insan spt Prince Azahar....sgguh sy ingin spt beliau...moga Allah brikan sy pluang trut brsama fpp amzari dan kp hakim.. Aminnnn

biey2 said...

assalamualaikum..sememangnya setiap insan mempunyai impian yg di idam2 kn. sy juga mempunyai impian yg sya ingin capai, sudah pasti supertrain nanti akan memberikan impak yg sgt positif pada diri sya.sya bersyukur kerana prince azahar sudi membimbing dan mencurhkan ilmu yang sngt2 hebat kepada kami. tidak sabar rasanya ingin bertemu dan bersama2 dgn prince azahar dlm majlis ilmu yg penuh berkat..amin...

group 6

nanabella fazlyeena said...

prince sy azlinah dri grup 12

Darti Binti Tanri said...

prince azahar adalah seorg mentor yg sngt2 hebat, wlu pun beliau adalah seorg yg hebat dan berjaya namun beliau tak pernah lokek utk menurunkan ilmu2 yg beliau ada utk sesiapa sahaja yg ingin turut berjaya dan succes dlm hidup so tak akan pernah rugi utk orang2 yg dah mengenalinya atau pun yg ingin mengenalinya...jadi kwn2 marilah mengenali mentor sy ex-manager bank ini dgn lebih dekat. d sebalik kejayaan hari ini pasti ada liku2 kepayahan yg bakal kita lalui namun semua itu boleh kita atasi dgn adanya bimbingan dan tunjur ajar dari beliau...percaya...anda berani cubalahhh...or bacalah buku BACA... tak sabar rasanya me ghitung hari menanti tibanya tgl 18 januari sbb tarikh itu adalah tarikh seminar SUPER......TRAIN.....d tawau sabah....anduk bha...wlu pun bandar tawau ni adalah jauh... d sabah namun Prince Azahar tetap jg sudi meluangkan masa beliau utk turun ke sini bagi membimbing kita dan insan2 yg ingin berubah serta menjadi org yg hebat spt beliau...so rugi sngt lah rasanya klu org2 tawau ni x ikut seminar beliau..saya bangga jadi anak didik prince azahar, dgn bimbingan beliau kita boleh membantu kawan2 kita berubah daripada org yg biasa2 kepada luarbiasa...
insya Allah 1 hari nnti sy pun pasti akan berjaya jg spt beliau berkat dari bimbingan beliau yg x pernah kenal erti putus asa janji kita ada kemahuan dan semua itu demi utk keluarga tercinta....

Group 1

nanabella fazlyeena said...

seminar keusahawanan yg akan mbntuk dri kita membimbing anda utk mcpai matlamat n impian anda di terajui oleh insan2 yg hebat n brjaya prince azahar, fpp amzari n kp hakim...pasti anda ingin spt mereka bkn...dptkn buku BACA hnya dgn prince azahar saja tau...

Arolina Azizin said...

Stiap kejayaan bermula dgn langkah prtama.. Dgn ada nya super train dpt mmbantu yg serius utk berjaya.. Super train gp 19 the gladiator..

Cikgu Q said...

X sabar rasanya menanti detik 18hb!! Semangat berkobar2 dari setiap kumpulan makin terasa......Mana tahu SUPERTRAIN TAWAU 2014 bakal menjadi titik permulaan PERUBAHAN yg luar biasa buat warga Tawau....Dah ramai yg berjaya, jadi tunggu apa lagi...Jom bersama kami....Quorinah Sukiman (Group 14 Supertrain Tawau 2014)

topet said...

Alhamdulillah..syukur kpd Allah krn dipertemukan perniagaan yg hebat bersama mentor2 yg sangat2 hebat terutamanya prince Azahar..tqvm

topet said...

Saya dari group 10. (Ben 10)

Arman Syah said...

18hb jan 2014 Sememangnya hari yg d nanti2kn oleh warga sabah, tawau khasnya.. Kerana dtgnya insan hebat utk bkongsi pngalaman serta tips kejayaan hebat beliau.. Hasil nukilan beliau juga sedikit sebanyak telah byk mmbantu insan2 yg serius ingin berubah.. Sy ARMANSYAH BIN ARNOL berani mmbuat pngakuan yg sy sgt BANGGA mnjadi salah seorang anak didik beliau.. Kerana beliau sering mmbantu sy mmbuatkan IMPIAN sy kelihatan semakin jelas n mudah di kecapi.. Insan yg sy mksudkan ialah PRINCE PREMIER AZAHAR.. "Prince, mu tunggu aku datang"..

Armansyah bin Arnol
Group 1 4 all..

none said...

As salam en. Azahar.. sy sgt truja skali dgn supertrain kali ini & sy dgr ada kelainan sdkit dri yg lain.. wow. xsabar rasanya..sy sbg anak didik en.Azahar sgt2 berterima kasih kerana tidak jemu memdidik.. Sehingga melahirkn buku BACA byk manfaatnya krn. d situ sy mendpt rahsia & petua kejayaan.. dgn ini sy berharap 2014 ini sy dpt mencapai target sy akan iaitu menjadi usahawan yg berjaya.

Astrie F Plamonia

Group 7

Elma Sagga said...

As salam en azahar..trima kasih sya ucapkn kerana sgup dtg ke sabah.kehadirn en azahar kali ni mmberikn aura n smgt yg berbeza n semestinya impak yg akn berbeza..semoga kehadiran en azahar d pantai timur sbah kali ni mncetuskn lg semangat km n bjuang shga mnjadi pa yg kami inginkn..tq.
Elma grop 9

Elma Sagga said...

As salam en azahar..trima kasih sya ucapkn kerana sgup dtg ke sabah.kehadirn en azahar kali ni mmberikn aura n smgt yg berbeza n semestinya impak yg akn berbeza..semoga kehadiran en azahar d pantai timur sbah kali ni mncetuskn lg semangat km n bjuang shga mnjadi pa yg kami inginkn..tq.
Elma grop 9

Cikgu Q said...

Betulll armansyah!!! Group 14 boleh...=)

Arman Syah said...

1 4 ALL, ALL 4 1..

eVolet mar said...

Asalamualaikum . . .kepada idola sya P Azahar. . .sya marmah maruan darey group 17 . .dgn rasa bangga dan bertuah sekali dapat menyeartai supertrain yang julung-julung kalinya . . . Yang akan membentuk sekumpulan usahawan2x yang berjaya dan unggul d masa akan dtg . Kehadiran seorang mentor yang sangat hebat menghadiri super train ini skaligus memberikan smangat dan didikan pada usahawan2x pada masa kini .

SUPER TRAIN 2014 AKAN MEMBWA SATU IMPAK YANG SANGAT HEBAT PADA. PERNIAGAAN ABAD KE 21


Group 17

eVolet mar said...

Asalamualaikum . . .kepada idola sya P Azahar. . .sya marmah maruan darey group 17 . .dgn rasa bangga dan bertuah sekali dapat menyeartai supertrain yang julung-julung kalinya . . . Yang akan membentuk sekumpulan usahawan2x yang berjaya dan unggul d masa akan dtg . Kehadiran seorang mentor yang sangat hebat menghadiri super train ini skaligus memberikan smangat dan didikan pada usahawan2x pada masa kini .

SUPER TRAIN 2014 AKAN MEMBWA SATU IMPAK YANG SANGAT HEBAT PADA. PERNIAGAAN ABAD KE 21


Group 17

Mahani Mahmud said...

Assalamualaikum Prince......sya mahani berasal Tawau, perjalanan sya dlm biz ini menjangkau 1 tahun....
Alhamdulillah dn trima kasih kepada Prince kerana memilih Tawau sbgai pust latihan Pertama bg tahun 2014 di adakan Super Train....
Sbgai alh seorg ank didik d antara jutaan ank didik prince sya amat berterima kasih kerana prince sanggup meluangkn masa bg mencurhkn ilmu kepada warga Sabah...
Bagi sya BUKU BACA harus d miliki tuk semua prtner sbgai slh satu pembkr semangat kerana d sn la segala sush pyh perjalanan insan hebat juga mentor kita iaitu Prince Azahar.
Jangan pernah pandang belakang kerana sekali kita melgkh teruskn langkh kita sehingga mencapai ke matlamatnya....impian yg d tanam d dlm hati kita sejk azali lagi jangan hnya tinggl impian... Coz
...We Are Champion To Our Beloved....

Mahani, Group 6.

Anonymous said...

As salam prince azahar. Terima kasih buat perngorbanan dan ilmu yg selama ini yg diberikan. Sesungguh nya wang bukan la ukuran dalm perniagaan yg hebat ini. Tapi keikhlasan prince yg mencorakkan dan mendidik kami selama dalam perniagaan ini . Alhamdulillah sekarang sekali lagi Prince kembali ke tawau semoga kehadiran prince kali ini di Super Train Tawau. Memberi satu impak yg besar kepada kami untuk terus melangkah lebih jauh bersama perniagaan ini.
Im a champion to my beloved.

Mohd alipha group 10

elly syamsy said...

assalamualaikum PP azahar..
azam baru? dah ada...
perancangan? pun dah ada.. siap penambahbaikan dari tahun lepas lagi tu..
pelaksanaan? klu kereta, kira dh start n dh masuk gear 1 la...
Cuma yang dirisaukan kalau smua tu hanya hot2 chicken shit je hanya kerana ketiadaan MENTOR yg benar2 HEBAT yg telah TERBUKTI kehebatannya!
So, dengan ini, saya mengalu-alukan kehadiran PP Azahar ke bumi Tawau untuk mencurahkan ilmu kejayaan dan kecemerlangan bkn shj untuk berubah menjadi kaya raya tetapi lebih kpd bermula belajar mencipta IMPIAN menjadi KENYATAAN!!

reset zero to hero.. jumpa d puncak kejayaan.

ellysyamsy ; Super Train 2014 Tawau group 19.

elly syamsy said...

yes! we r d champion!!

MIMI said...

selamat petang prince .di kesempatan makan tengahari ini,sya mimi dr grup 3 mengambil kesempatan utk mengucapkan jutaan terima kasih tak terhingga atas kesudian prince dtg ke Tawau utk bg ilmu yg sememangnya tiada nilai nya.Prince yg pada mulanya sya knl 4 sept lalu d tawau merupakan titik permulaan sya secara pribadi mengenalinya..walau saat itu sya tidak kenal beliau ,tapi dr segi penampilan dan cara beliau berucap sudah membuat sya 'JATUH CINTA'...(ops jgn salah sangka)
12hb oktober yg lalu dimana sya hadir supertrain sebagai peserta, memang HIGH SANGAT2 la...tp kali ini sya begitu teruja terpilih menjadi leader dlm supertrain kali ini..tq prince..sya akan buat yg TERBAIKKK.
Buku BACA susah sya nak terangkan ...bagaikan prince senantiasa bersama sya...miliki buku BACA baru anda tau POWERNYA....kalo prince dpt bukukan ceta prince sepanjang berada dlm industri ini,tidak hairan 1 ketika nnt sya akan tiru cara prince...tajuk buku "NAK TAU DATANG OPIS'HAHA....
Memang tak di sangka dan tidak terlintas pun dlm fikiran spt menjadi anak didik prince...bagaikan sayala manusia paling bahagia di saat mengetahui saya anak didik prince...tq prince
IMPIAN SYA...sya nak 1 kehidupan yg LEBIH BAIK DR APA YG SYA MILIKI ARI INI....

MIMI said...

selamat petang prince .di kesempatan makan tengahari ini,sya mimi dr grup 3 mengambil kesempatan utk mengucapkan jutaan terima kasih tak terhingga atas kesudian prince dtg ke Tawau utk bg ilmu yg sememangnya tiada nilai nya.Prince yg pada mulanya sya knl 4 sept lalu d tawau merupakan titik permulaan sya secara pribadi mengenalinya..walau saat itu sya tidak kenal beliau ,tapi dr segi penampilan dan cara beliau berucap sudah membuat sya 'JATUH CINTA'...(ops jgn salah sangka)
12hb oktober yg lalu dimana sya hadir supertrain sebagai peserta, memang HIGH SANGAT2 la...tp kali ini sya begitu teruja terpilih menjadi leader dlm supertrain kali ini..tq prince..sya akan buat yg TERBAIKKK.
Buku BACA susah sya nak terangkan ...bagaikan prince senantiasa bersama sya...miliki buku BACA baru anda tau POWERNYA....kalo prince dpt bukukan ceta prince sepanjang berada dlm industri ini,tidak hairan 1 ketika nnt sya akan tiru cara prince...tajuk buku "NAK TAU DATANG OPIS'HAHA....
Memang tak di sangka dan tidak terlintas pun dlm fikiran spt menjadi anak didik prince...bagaikan sayala manusia paling bahagia di saat mengetahui saya anak didik prince...tq prince
IMPIAN SYA...sya nak 1 kehidupan yg LEBIH BAIK DR APA YG SYA MILIKI ARI INI....

rizal said...

Asalamualaikum...
"Resam Padi Makin Berisi Makin Tunduk" adalah gambaran buat penulis walaupun kejayaan sudah di kecapi tetapi beliau masih ingin berkongsi ilmu dan kejayaan kepada mereka yang ingin berjaya beliau ialah " Prince Azhar". In Shaa Allah dlm Super Train, yg akan dtg ini pd 18/01/2014. Akan bermakna buat warga tawau.. Jadi jgn lepaskan peluang untuk dapatkan buku " BACA" yg mengandungi 100 resepi kejayaan yg ingin Prince Azhar kongsikan bersama kita. Saya amat bersyukur menjdadi anak didik beliau kerana diberi peluang utk berinteraksi dgn "Prince Azhar" walaupun hanya melalui media elektronik" Whats App. Dan belum pernah bersua muka, tetapi beliau tetep memberi dorongan dan bimbingan utk terus berjaya. In Shaa Allah berkat bimbingan dan doa yg tidak putus drp mentor2 kami seperti "Prince Azhar" akan membawa saya dan rakan2 seperjuangan menuju ke puncak kejayaan... Saya Rizal Pohan dr kumpulan 1... Tqvm.... " Mentorku Mantap2 Semuanya.....

burhan bin mohd nor said...

assalamualaikum pp....saya dp burhan dari grob 14....buku baca banyak mengajar saya erti bisnes ini sebenarnya...sebelum ini apa yg saya buat di dalam bisnes ini semuanya mengikut "langar dinding"...serta pengalam pp di dlam buku baca ini sama dgan pengalaman saya.baru masuk dlm seminggu dan pandai cari org apa yg dibuat oleh pp sama juga sya tidak mengikut sistem yg ada...buku baca ini banyak. ..mengajar saya dan juga rakan baru yg baru dlm bisnes ne
- kehebatan seminar super trim ini makin terasa di tawau ini...semangat untuk belajar dan menimba ilmu dari pada pp yg tidak pernah bersua muka lagi. kesempatan ini lah saya akan menimba ilmu yg secukupnya untuk meneruskan perjuangan dlm bisnes ini..

- impian saya selepas melihat bisnes yg hebat ini...untuk berhenti dari kerja sebagai gov dan meneruskan perjuangan dlm bisnes ini sepenub masa...dan dapt meluangkan masa bersama anak2 diserta keluarga yg tercinta...selama ini apa bila anak2 dan isteri ajak untuk bercuti atas alasan tidak dapat cuti dan kewangan tidak mencukupi serta membawa ibu saya serta keluarga saya untuk menunaikan haji serta ummrah yg telah diimpikan selama ini...

burhan bin mohd nor said...

Asalamualaikum....

17/01/2014 ada la tarikh yg sy tdk sabar utk bertemu seorang insan yg bernama prince azahar yg berasal dr johor baharu yg dulunya bkerja sbgai meneger bank slama 15 thn dan negetive pd MLM..Tetapi setelah insan ini mlihat pniagaan yg bgitu hebat insan ini mjadi seorg yg hebat ndan bjaya...terima kasih krana sanggup turun ketawau sabah dan tidak jemu memberi ilmu dan tips bgamana hendak bermula dan berjaya.....trima kasih juga kpd pp kp dan yg lain krana mewujudkn kursuss SAMINAR SUPERTRAINT yg di adakn pd 18/01/2014..dgn ada nya kursus saminar ini sy jd bersmangat utk mgikuti dan ingin mcari ilmu utk bjaya dlm pniagaan walaupun saya baru ptama kli mgikuti SAMINAR SUPERTRAINT...sekali lg sy ucapkn trima kasih kpd perince azahar kerana menerbitkn buku yg batajuk "BACA"..dgn ada buku baca ini la yg memberi 100%tips bgaimana kite hendak bermula dlm pniagaan dan mjdi sseorg yg bjaya..jd bru saya pham bahawa ilmu itu sangat penting utk kite nmjadi seorg yg hebat..sistem n mentor adaa la kunci utk bmula dlm pniagaan"MC OCEAN"..

Insyallah dlm 2014 ini sy akan usahakn mcapai malamat dan impian buat org yg saya cinta dan syg suami anak2 dan kluarga.

Saya suriya amat@meng dari grup 11

Anonymous said...

SuperTrain!!!!......masih belum terlambat tuk bertindak di awal tahun 2014..mantapkan ilmu bersma2 dgn insan yg sangat Hebat...seorg yg tdk pernah mengenal penat lelah bersama2 dgn kmi tuk memastikan kmi berjaya..Seorg Penulis/pengarang buku BACA yg menjadi rebutan kpd org2 yg ingan berjaya....Rebut kejayaan di tahun 2014 bersama2 dgn kmi.jumpa anda semua di Tawau..

Kejayaan milik kita..Martina dr group 11..

mohd najeeb said...

assalamualaikum
ssh mo tembus ni blog..tp sy trus coba spaya bole comment...saya sgt bangga dpt peluang mcm ni..dan akn menolong org yg betul2 inginkn perubahan..
saya najeeb beddu dari group 11..we are waiting for you see u at tawau...peace...love you prince

Yusuf Selamit said...

Assalamualaikum dan selamat sejahterah...saya yusuf dari group8..xsabar nk tgu super train akan datang....Superrrr....Trainnnn..the best...

Zulafbi Sari said...

Assalamualaikuw.w prince dan partner partner yang membaca.
Terlebih dahulu saya zulafbi sari dari group 8 mengucapkan ribuan terima kasih kepada prince azahar kerana sudi meluangkan masa utk kami menimba ilmu dari prince yang tak pernah terasa penat.
Apa pun saya rasa tak sabar utk mengikuti super train yang akan di adakan ditawau nanti..buat masa sekarang saya rasa semua partner partner menghitung saat bukan lagi jam..
Apa pun saya ucapkan setinggi tinggi terima kasih prince kerana dengan super train ini akan membuat saya lebih dapat berfikiran +++++++ untuk kemajuan diri dan keluarga.
Insyaallah dlm tahun 2014 ni saya akan buat yang terbaik demi ibu bapa dan keluarga saya..
Terima kasih prince Azahar...

Norlilah Basrie said...

Assalamualaikum prince...saya norlilah basrie dari group 15 'super train 2014'
saya amat berbesar hati kerana prince sudi meluangkan masa untuk berkongsi ilmu dengan kami...kehadiran prince dalam seminar ini memberi inspirasi kepada saya dan rakan-rakan untuk terus berjaya...
dengan adanya seminar ini memberi aura positif kepada saya untuk terus berusaha bagi mencapai matlamat untuk berubah dalam kehidupan dan mendapat kebebasan dalam penggunaan wang serta masa...
saya akan menimba sebanyak mungkin ilmu yang akan prince curahkan dalam seminar ini...saya teringat kata-kata seorang tokoh islam tentang menuntut ilmu..."bila kamu merasa lelahnya menuntut ilmu, maka kamu akan menanggung peritnya kebodohan"...kata-kata ini dipetik daripada imam syafi'e.....saya akan berpegang kepada prinsip ini agar sentiasa bersemangat dalam menuntut ilmu khususnya dalam bidang dan seminar ini....oleh itu, sebagai anak didik prince dalam seminar ini saya telah menanam azam untuk menyusuri jejak prince yang telah berjaya dalam bidang ini...
akhir kalam dari saya...
"Selamat Bertemu Di Super Train 2014"

Anonymous said...

Askum Prince.....tidak dapat sya bayangkan bagaimana perasaan saya ketika ini yg begitu sangat2 berterima kasih dgn prince yg sudi menerima saya sebagai anak didik prince dalam dunia perniagaan yg belum pernah saya ceburi....demi untuk merubah kehidupan keluarga yg ingin melihat dan memberi sesuatu yg luar biasa sya akan berusaha dan terus berusaha menimba ilmu sebnyak yg mungkin untuk sya terus berjaya dlm dunia bisnes ini.....ibarat pepatah menuntut ilmu biarlah sampai ke negara cina atau pun pada sya menuntut ilmu itu adalah untuk selamanya dan sampai bila2 untuk kita lebih terus berjaya dalam apa bidang sekalipun....kehadiran prince amat dnanti2kn dan prince adalah seorang mentor yg hebat berdasarkan melalui Buku Baca yg saya baca dan selami seorg yg tidak kenal erti putus asa demi keluarga tercinta...I'm a champion for my beloved....
saya Nurlila dri Group 14

Anonymous said...

Askum Prince.....sekali lagi terima kasih yg teramat sangat....Bukan sahaja sya seorg yg membilang hari,waktu,minit dan saat malahan semua yg rakan2 partner yg akan mengikuti Seminar Supertrain 2014....sya akan berusaha untuk belajar dan terus belajar agar suatu hari nanti sya boleh berjaya ya berjaya di mata keluarga sya...

Nurlila Group 14

Danny Peron said...

hai, prince saya danny peron dari group 8 supertrain 2014.

Danny Peron said...

saya bersetuju dengan kata-kata prince, memang setiap orang ada azam baru bila tiba tahun baru. Tetapi bagi saya, mana-mana azam yang belum lagi dicapai harus diteruskan pada tahun ini (2014). saya sendiri pernah berazam ingin menjadi jutawan senyap, rasanya azam tahun 2012 lagi. sehingga sekarang belum lagi tercapai. mungkin disebabkan tiada mentor untuk menolong saya dalam merealisasikan impian saya itu. tetapi selepas menghadiri Grand ABP & WYH33 SANDAKAN pada 12/1/14 yang lalu, saya mula merasakan perubahan dalam diri saya. seterusnya, supertrain 2014 yang akan diadakan pada 18/1/14 di tawau nanti telah menambahkan lagi semangat saya untuk mencapai impian dan kejayaan dalam hidup saya. saya percaya supertrain 2014 ini nanti akan memberi impak yang besar untuk masa depan saya. jumpa prince di sana nanti. go danny goo!!