Monday, November 4, 2013

BERITA BAIK untuk JOHOR & WARGA SABAH!

    Salam Maal Hijrah pada semua sahabat yg mengenali saya dan juga terutama pada semua Anak Didik saya yang dikasihi. Alhamdulillah selesai sudah Seminar "Super Train 2013-"EXPLORE your INNER STRENGTH!"  di 3 lokasi iaitu di Melaka,Kota Kinabalu dan baru-baru ini di Johor Bahru dan sambutan begitu hebat!
    Saya PASTI anda telah mendapat ILMU yang cukup hebat utk anda jadikan panduan dalam memulakan LANGKAH AWAL untuk BERUBAH!MASA untuk anda BERTINDAK dan bukan lagi mengeluh panjang tanpa arah dan tuju...

    Seminar saya seterusnya selepas ini adalah "The Secret Of Success" akan diadakan KHAS untuk mereka yg SERIUS ingin memulakan langkah AWAL untuk BERUBAH! Saya akan KONGSI TIPS dan PENGALAMAN saya pada anda yang mungkin saat ini juga sedang mencari-cari "jalan" dan MENTOR untuk membimbing anda untuk MEMULAKAN LANGKAH AWAL untuk BERUBAH!
Suatu ketika dulu saya juga lalui kehidupan yang mungkin anda sedang lalui ketika ini:
- MASA yang sangat terhad dgn keluarga kerana kesibukan sbg Pengurus Bank!
- SIMPANAN yang sekadar cukup-cukup jer...agak membimbangkan jika berlaku kecemasan!
-TEKANAN kerja yang tak abis-abis!
-POLITIK KERJA yang membosankan!
-MASA ngan Ibu dan Ayah yg terhad malah untuk beri duit setiap bulan pun seringkali berkira2..hmmm..

       Alhamdulillah...dengan berkat kesungguhan dan ketabahan serta keberanian untuk BERMULA dan dengan bimbingan mereka yg berjaya akhirnya apa yang saya cari selama ini ketemu juga akhirnya! Tiada jalan mudah untuk BERJAYA...tetapi dengan SISTEM,MENTOR,ILMU dan KOMITMEN saya YAKIN anda semua juga mampu melakukannya!

      Saya JEMPUT siapa jua yg membaca coretan saya ni...jika anda rasa anda adalah antara mereka yg SERIUS INGIN BERUBAH dan perlukan MENTOR serta rakan-rakan yang POSITIF...apa kata anda luangkan MASA anda utk HADIR ke Seminar saya "The Secret Of Success" yg akan saya adakan di JOHOR BAHRU,JOHOR dan juga di KOTA KINABALU,SABAH!

  LOKASI Seminar "The Secret Of Success":
10/11/2013- JOHOR BAHRU,JOHOR
08/12/2013- KOTA KINABALU,SABAH

HUBUNGI saya (019-7177007) untuk dapatkan tiket yg amat terhad dan jika anda ada mengenali Anak Didik saya...hubungi mereka terus! PASTI anda tidak rugi malah ia pasti berbaloi!

23 comments:

Viannie Kuiming said...

Betul! Sangat2 rugi jika x rebut peluang ini..sedangkan En.Azahar sanggup datang daripada jauh untuk berkongsi tips kejayaan beliau..apa tunggu lagi...mari kita berubah dan keluar dr tekanan yang kita alami tiap hari dan tuntut ilmu daripada mentor hebat iaitu en.Azahar..saya rasa sangat bertuah kerana dapat menjadi anak didik en.Azahar..tips kejayaan yang dikongsi bersama mampu mengeluarkan harimau dalam diri kita yang selama ini berdiam! Tidak rugi luangkan masa lihat peluang ini..change mindset, change life..berani ubah! Hubungi saya untuk mendapat tiket.Mollie 0109400994 daripada Penampang Sabah.

Anonymous said...

BACA...sebuah buku yg mnpunyai pengisian yg sangat padat dgn ilmu n secret of sucsses....penulis buku BACA
ada seorang insan yg sngt hebatt....
beliau akn mngadakan majis ilmu dan berkongsi dgn kami ank didik beliau...rahsia kejayaan..kebahagiaan..kekayaan....di The Zone pada 10/11/2013
jika anda berminat nk mengubah hidup mnjadi insan luar biasa....
hubungi saya
yann~0149857367
kluang johor

sadat juga said...

Sangat - sangat hebat.. saya dulunya pun sama seperti anda , hari - hari mengeluh pasal penat keja, tekanan kerja, paling ketara simpanan tak cukup.. tp selepas bertemu dgn seminar yang betul2 membuka minda dan hati saya , yg sebelum ini SELESA DENGAN KESUSAHAN.. yang hakikatnya mmg perlukan sesuatu.. syukur alhamdulillah.. dipertemukan dengan MENTOR yang hebat seperti en.azahar yang tidak sombong untuk mendidik dan membentuk saya menjadi org yang biasa2 kepada luar biasa.. dan dengan ilmu yang ada di dalam buku BACA, saya btl2 rasa teruja.. kepada kawan2 yg ada keinginanuntuk berubah, dan malu untuk bertanya, beranikan diri anda untuk hubungi saya

Al sadat
Kota kinabalu@rana
0178171913

Mohd Sharfri said...

Terbaik...!...Satu berita yg saya nantikan akhirnya bakal mnjadi kenyataan....pastinya sy adalah orng yg sgt rugi utk lepaskan pluang keemasan ini. Kesudian En Azahar ke Kota Kinabalu pada 8 December ini bakal membawa rahmat dan rezki yg melimpah ruah kepada para peserta yg bijak, peserta yg ingin berubah ke arah masa depan yg lebih gemilang! Adakah anda peserta bertuah itu...? Pasti boleh ! Anda hanya perlu hubungi saya Mohd Sharfri (Labuan) hp 0168115659 @ fb : sharf.moss utk mndpatkan tiket mnghadiri Conference Pengurusan Kewangan.

Adalah dijangkakan tiket peserta bakal habis dlm masa setengah hari Sahaja,

Anonymous said...

sgt2 hebat..1 berita yg sgt2 dinantikan bertemu dgn mentor yg sgt hebat..10/11 adalah pluang keemasan utk bertemu utk mengambil ilmu dr mentor yg hebat utk mengubah kehidupan seperti saya..sy pada dlu nye mncari peluang & arah tuju perjalanan hidup utk berjaya..alhamdulillah hari ni impian mnjadi kenyataan..insan yg hebat en azahar byk memberi inspirasi..10/11 saat dinanti2 kan..jika anda ada keinginan utk berubah boleh hubungi sy..be my best fren..

-ina-
-JB-
01115402627 / 0177773066

Anonymous said...

Wow!!! Baru lepas pegi seminar SUPERTRAIN 2013 dan x sabar pulak nk pegi seminar The Secret Of Success ni. Seminar yg cukup luar biasa hebat.. terima kasih en azahar kerana sudi berkongsi ilmu yg tidak ternilai. Perkongsian ilmu yg cukup hebat dlm buku BACA.. memang rugi kalau tidak memilkinya... sgt2 bertuah bila menjadi anak didik en azahar. Kerana en azahar adlh mentor yg hebat, tidak sombong dan tak jemu2 mendidik insan yg biasa2 kpd insan yg luar biasa. Kpd yg SERIUS MAHU BERUBAH jgn lepaskan peluang keemasan ini. Anda pasti akan dpt rasai satu perubahan yg luar biasa pd diri anda...

Razi 0197540771
Muar / kluang

Anonymous said...

adalah suatu kerugian jika melepaskan peluang belajar dari mentor yang hebat yaitu Encik Azahar..Beliau adalah seorang yang bersemangat tinggi serta merendah diri..Sebagai anak didik beliau saya ingin skali berkongsi ilmu dengan seaiapa sahaja.Marilah kita sama2 belajar bagaimana dari orang yang biasa-biasa boleh menjadi orang yang luar biasa...

sahril 0137066576
kluang

Bibi Azizah said...

Terima kasih x terhingga pd Mentor yg sangat2 hebat kerana dgn mengenali beliau sy sendiri yg hmpir hilang dlm diri sendiri akhirnya muncul dan menyedari bahawa peluang x pernah tutup untuk sy berjaya.. tetapi emosi,rasa takut,malu ,malas,penat ini lah yg mbunuh impian saya selama ini...syukur kehadrat AllahS.W.T...dgn mnghadiri seminar ini dan mendapat didikan beliau yg sgt2 hebat akhirnya sy mbulatkan niat untuk terus berubah 360° tanpa menoleh ke belakang lg...ibu saya sendiri merestui perjuangan saya..malah beliau memberi sokongan yg sgt baik setelah mendapati sesuatu sdg ada pd saya...dan ini lah saat yg dg dinanti2kan oleh seorang insan yg bergelar IBU...tiada halangan untuk saya berjaya!!!anda juga berhak untuk berjaya!!!jom kita berubah....
#bibi#0178201964#watsap only#

Kueri Gadaun said...

Setelah bekerja mkn gaji hampir 30 thn... saya hampir2 rasa putus asa untuk mncapai impian saya kerana simpanan yg tdk mncukupi untk bersara.. tetapi seminar 'The secret of Success' oleh En. Azahar betul2 telah memberi satu sinar harapan bgi saya untuk mencapai apa jua impian yg saya nak... sangat2 hebat.... saya tidak akan lepaskan peluang untuk megikuti seminar ini sekali lgi yg akan d adakan pada 08/12/2013... jika sesiapa ingin mngetahui lbh lanjut tentang kehebatan seminar ini boleh mnghubungi saya d 012-8869156 (whatsapp/weechat/sms)....

Anonymous said...

Wah,bestnye...inilah yg ditunggu-tunggu slama ne..xkn saya sia-siakn peluang keemasan ne...saya pernah pergi program ne yg prnah diadakn di kl n jb...pergh!!..mmg terbaik..seminggu x dpt tido huhu..kesannya!!??..hanya yg pernah pergi pasti akn tau de feeling..satu hari yg merubah 360 darjah kehidupn ramai org termasuk saya..tqvm eck azahar baca :)
-azie jr(01139187142)

Scholastica said...

En. Azahar seorang MENTOR yg sungguh HEBAT sanggup menyeberang lautan Cina Selatan ke negeri dibawah bayu Sabah semata-mata untuk berkongsi pengetahuan & pengalaman beliau. Saya berasa sangat bertuah dapat berkenalan dengan insan yg sngt murah hati ni. Melalui buku beliau BACA & didikan darinya saya telah berubah dari orang yang biasa2 kepada seorang yang luar biasa. MENTOR EXTRAORDINARE ini akan berada d Sabah pada 8/12/2013. Mau BERUBAH ingin capai IMPIAN jangan lepaskan peluang bersamanya. RUGI sangat RUGI jika peluang ini dibiarkan berlalu bergitu saja. Untuk keterangan lanjut pm saya Scholastica Lee atau call 0128211972. Kota Kinabalu, Sabah

Julia Dusip said...

Mentor yg sgt hebat..sangat bertuah menjadi anak didik beliau..beliau tidak pernah mengenal erti jemu untuk membantu orang ramai yang ingin berubah..perkongsian ilmu yg beliau sampaikan sangat luar biasa..seminar The secret of success ini pastinya akan merubah kehidupan anda 360°..miliki juga buku BACA hasil tulisan beliau yg memuatkan rahsia2 kejayaan beliau dan tips untuk berjaya..ingin berjaya? jangan segan dan malu untuk menghubungi saya..

Julia Dusip
Kota kinabalu
0128777020(whatsapp/wechat)

Lea Ghazali said...

Amat bertuah dapat menjadi salah seorg anak didik En. Azahar yg merupakan penulis buku BACA dimana melalui buku ini lah beliau BERKONGSI ILMU KEJAYAAN beliaj...beliau memang seorang yg sangat HEBAT dlm mbimbing anak didik beliau...kerana beliau lah sy BERANI BERUBAH utk BERJAYA demi MENCAPAI IMPIAN sy dan keluarga sy. Pd 08/12/2013 nnt beliau akan mengadakan Seminar The Secret Of Success...Memang sangat BERBALOI menghadiri Seminar ini...siapa2 yg ada keinginan utk BERUBAH Ttp tak tau macamana nak BERMULA jom sertai kami. Hubungi sy utk tempahan tiket kerana tiket sangat laris...setiap kali seminar ini diadakan pasti 1k tiket akan habis terjual dlm masa 1 jam sahaja....Jom jadi kawan baik sy juga....
Lea @ Whatsapp 0138911522
Kota Kinabalu

Anonymous said...

Alhamdulillah sy panjatkn ke hadrat Allah swt. Dengan berkatNYA sy telah dketemu dgn sorg insan yg sgt hebat. Sy teruja bila pertama kalinya bertemu dgn beliau.. dan skg alhmdulillah sy sdh mnjadi salah sorg ank didik beliau.. sgt hebat! Sgt mesra! Bgi sy jika sy mahu berjaya dlm hidup kta mesti bergaul dan berkwn baik dgn org2 yg sdh berjaya sblum kta kerana disnala kta akn peroleh mutiara permata (pengalaman) yg amat bernilai tuk diri kta dan sekeliling. Jd jgn lepaskn peluang keemasan bertemu dgn insan hebat yg sy mksudkn.. En.Azahar penulis buku BACA. Jgn lepaskn peluang utk dtg ke seminar yg sgt hebat tu nnt.. jd apa tunggu lg.. ayuh kta cri peluang mnuju ke destinasi kejayaan bertemu dgn insan yg hebat!! Be my best friend.. come n join us!
Sharif@0198533108@KK

Jandau Gagau said...

'The secret of success' adalah seminar yang sangat2 hebat yang mana telah mengubah cara saya berfikir sehingga 360°. Cara saya berkerja juga menjadi sistematik kerana saya diajar dengan pendidikan copy and paste saja. Sebelum ini saya sangat lemah dalam pengurusan sumber. En azahar telah memberi tips yang sangat berguna. Jika anda serius dalam mengubah masa depan, anda boleh datang ke seminar ini pada 8 Disember 2013. Untuk makluman lanjut anda juga boleh berhubung dengan saya melalui HP 0138549514 atau email juneaugage@yahoo.com.

Hamizan Bashir said...

Alhamdulillah...dgn izin Allah S.W.T..sye dpt menjadi anak didik En.Azahar...segala nasihat dan tips kejayaan oleh beliau memang mngubah hidup sye...untuk berjaya..kita mesti bergaul dgn org yg berjaya...tetapi mesti ade keinginan yg kuat utk berubah..bayangkan seorg yg berjaya seperti En Azahar tidak kedekut utk berkongsi rahsia kejayaan beliau...jadi ape kita tnggu lg...kpd sesiapa yg ingin berubah tetapi tidak tahu carenya..boleh hubungi saya..

011-17653034

E-mail:
Manutd_mizan@yahoo.com

Tiada siapa yg boleh ubah kehidupan seseorg melainkan dirinya sendiri..

Salinah Welin said...

Aslmkm. Dulunya saya sama seperti kebanyakan org di luar sana. Takut untuk berubah kerana cetek ilmu tentang bagaimana utk menjadi org yg biasa kpd yg luarbiasa "EXTRAORDINARY". Alhamdullillah semuanya betul2 berubah 360 darjah selepas mengikuti beberapa series seminar yg dianjurkan oleh insan hebat bernama En. Azahar. Insan yg low profile, tdk ego, tdk sombong utk berkongsi ilmu dgn sesiapa sj yg mau memajukan diri dan berubah demi keluarga tersayang dan ibubapa. Saya sgt bersyukur dan alhamdullillah telah berjumpa dgn mentor hebat ini. Buku BACA yg beliau tulis sendiri dibaca berulang kali supaya sy sedar siapa sy dulu dan sekarang. So kawan2 yg ingin mengenali beliau dgn lebih dekat dan serius mau berubah...whatsapp 0128322355 / 0178379366 sms/call Salinah Welin Abdullah.

Anonymous said...

En.Azahar adalah kawan,mentor yg sangat baik hati dan berwawasan...bertuah sgt mengenali beliau secara dekat dan mendapatkan tips2 kejayaan dalam hidup..sesiapa saudara mara atau sahabat handai yg berminat berknalan dgn beliau sila hubungi sy untuk tentukan tarikh pertemuan...

Call/sms-0198000899 Ismail/Kota Kinabalu,Sabah..

Anonymous said...

sangat2 hebat apabila dapat berkawan dan mendapat ilmu dari mentor seperti encik Azahar baca..banyak ilmu yg bermanfaat dan memotivasikan diri ketika menghadiri seminar beliau..amat rugi kepada insan yang tidak mahu mengenali dan belajar dari encik azahar kita..semoga kita akan berjaya bersama-sama..
0137066576
sahril(kluang,johor)

Scholastica Lee said...

Terima kasih tidak terhingga kepada insan bernama En. Azahar ni kerana atas tunjuk ajar beliau yg tidak putus-putus membentuk saya dari seorang yang biasa2 kepada.
Impian2 saya yang lama ku kubur dalam
minda sekarang menjadi cerah semula & ku sudah berani mengejarnya. Insan ini sungguh humble & ikhlas membantu siapa saja yang
ingin berubah dalam kehidupan nya. Mari bersama nya di seminar success of dreams ada 8/12/2013 & mengenali beliau dengan lebih dekat. Untk maklumat lanjut hubungi saya di 0128211972 (whatsapp, viber, wechat, pm, sms)
RIBUAN TERIMA KASIH mentor ku. Sangat bangga menjadi anak didik mu.

Ikhlas dari saya Scholastica Lee
0128211972
Kota Kinabalu

Cher Chubby said...

Salam.. Sgt bersyukur dapat mengenali insan hebat seperti En Azahar yang sanggup membimbing tidak kira penat lelah & dimana pun beliau berada. Buku BACA hasil nukilan beliau mengandungi 100 tips kejayaan dibaca oleh sy berulangkali agar sy sedar sapa diri sy serta tidak dikuasai oleh keegoan sendiri. Yang paling menarik dan hebat sekali, kita dibenarkan untuk meniru setiap langkah kejayaan beliau melalui buku BACA dan tips2 yang diberi oleh beliau. Fantastic..!!! Seminar The Secret of Success bakal diadakan pada 8/12/13. Jgn lepaskan peluang ini untuk belajar & berubah menjadi insan yg lebih extraordinary. Sgt2 rugi kalau lepaskan kerana seminar inilah yang telah membuka minda sy untuk melangkah dan bermula dalam perjuangan ini sehingga kini. Sebelum ini sy selesa dengan kesusahan, asal dapat menampung diri & cukup untuk byr hutang tp pada hakikatnya sy mmg perlukan sesuatu untuk keluar drpd kesusahan yg sy alami. Sy bersyukur kerana mungkin inilah jalan & petunjuk drpada Tuhan kerana sesungguhnya Dia Maha Mengetahui & Maha Penyayang. Jadi tidak ruginya kalau luangkan masa untuk melihat 1 peluang yg hebat untuk melakukan perubahan hidup 360 darjah demia kelaurga tercinta. Kepada rakan2 & org2 di luar sana, Beranikan diri anda untuk menghubungi saya & saya sedia untuk berkhidmat untuk anda.

SMS/Whatsapp:
Shirley Louis (Kota Kinabalu/Miri)
0168656672

Erickson Gidil said...

Saya bersyukur kerana berkesempatan berkenalan dgn En. Azahar biarpun pada mulanya hanya mengenali beliau melalui buku BACA yg mberikan 100 tips kejayaan. Melalui seminar 'the secret of succes' sebelum ini yg mna diadakan sekali lagi di kota kinabalu pd 8/12/13, kehidupan sy telah berubah 360° kerana slama ini sy x tau bgmana dpt mencapai matlamat n impian tetapi dlm seminar ini la sy telah menemuinya! Amat la x merugikan jika kita memberi ruang kpd diri utk mlihat sesuatu yg bole mengubah kehidupan kita dan keluarga yg tercinta kan?.. sy sgt bangga menjadi anak didik En. Azahar.. hubungi saya jika anda ingin mengetahui lebih lanjut..

Erickson Gidil
0198823025
Kudat, Sabah.

Erickson Gidil said...

Saya bersyukur kerana berkesempatan berkenalan dgn En. Azahar biarpun pada mulanya hanya mengenali beliau melalui buku BACA yg mberikan 100 tips kejayaan. Melalui seminar 'the secret of succes' sebelum ini yg mna diadakan sekali lagi di kota kinabalu pd 8/12/13, kehidupan sy telah berubah 360° kerana slama ini sy x tau bgmana dpt mencapai matlamat n impian tetapi dlm seminar ini la sy telah menemuinya! Amat la x merugikan jika kita memberi ruang kpd diri utk mlihat sesuatu yg bole mengubah kehidupan kita dan keluarga yg tercinta kan?.. sy sgt bangga menjadi anak didik En. Azahar.. hubungi saya jika anda ingin mengetahui lebih lanjut..

Erickson Gidil
0198823025
Kudat, Sabah.